Mirjana Antonović, bivša ljubavnica Miroslava Ilića s s kojim je na sudu zbog dokazvanja očinstva, ponovo je stigla u Beograd iz Amerike, gdje živi.

Mirjana je na Facabeookstranici, gdje se često oglašava, otkrila da je stigla u srbijansku prijestonicu i da je gost Lepe Brene. Budući da let avionom traje dugo a i da je vremenska razlika velika, Antonijevićeva je bila umorna i odmah je otišla na spavanje.

-Stigla u Beograd kod Brene, legla da se malo odmorim samo pola sata. Probudila se, au mislim jutro je već. Sišla dole nigde žive duše, ono tek 10 uvečer. Šta ću sad majko mila?

Vrlo je brzo našla zanimaciju, odnosno bacila se na klopu.

Mirjana ovaj put nije objavijestila svoje pratioce zašto je došla u Beograd i da li je u pitanju sudski spor sa jpevačem Miroslavom Ilićem, ili je u Srbiju stigla na odmor.

Podjsetimo, Antonovićeva, s kojom je Miroslav Ilić bio prije 30 godina u vezi dok je bio u braku, na sudu je sa pjevačem kako bi dokazala da je Miroslav njegov otac.

Inače, Mirjana je za Kurir govorila je o DNK testiranju.

-Devin i Miroslav su primili sudski nalog da prilože svoj DNK. Devin je to odmah priložio, a Miroslav je odbio i pravi se lud. Može mu se pošto ovdje još uvijek vlada taj arhaički zakon iz mračnog doba koji podržava takve neodgovorne ličnosti. O izmjeni tog zakona uopšte ne bi trebalo da bude bilo kakve diskusije, već odmah treba i mora da se izmijeni. On udara direktno po ćeliji familije i uništava cjelokupnu naciju. Sad mora i sudstvo da se maltretira oko skupljanja raznih dokaza da bi došli do odluke. To košta sve nas, a i sve vas, vremenski i novčano. Ja do jučer nisam znala da taj ceh plaća narod, a ne krivac. Šokirala sam se, pošto u Americi taj koji izgubi slučaj plaća sve troškove.

Mirijana, koja živi sa sinom Devinom u Americi, odlučila je da ne dopusti da slavuj iz Mrčajevaca izbjegne DNK test i tako narodu pokaže da je Davin zaista njegov sin.

-To što Miroslav pokušava da pobjegne od DNK analize je suviše smiješno. Mi ne planiramo da dolazimo tokom leta u Srbiju jer smo taj put odložili do kraja godine. Gdje god da pobjegne ne može da se sakrije jer uvijek u Beogradu možemo negdje da se sakrije. Može da se krije gde god želi, ali ne može da pobjegne od sebe. Do sada sam mislila da će Miroslav doći sebi. Svaki put sam pokušavala da nađem opravdanje za njegove postupke, međutim više neću jer me je povrijedio kada je rekao da ne želi da upozna svoga sina. Oni su se dogovorili telefonom da se nađu, ali je Gordana zaprijetila Miroslavu i on nije došao – rekla je ranije Mirijana.

Ona također ističe da je njena i Miroslavova veza bila puna ljubavi i da ju je vodio u Mrčajevce, gdje se nisu krili.

-Mi smo javno živjeli zajedno, čak me je vozio u Mrčajevce. Nisam željela bilo šta silom da mu tražim. Nikakve pare. Ako Miroslav sam nije osjećao moralnu obavezu, nisam željela da ga forsiram. Moram da priznam da me je malo boljelo kada sam pročitala da je Miroslav zetu poklonio sat od 15.000 dolara i time se ponosio i hvalio, a sa druge strane, rođenom djetetu u životu jabuku nije kupio – rekla je jednom prilikom Mirijana.

Pratite nas:
Gotova ostavinska ra
Nisu se vidjeli godi