PočetnaAktuelnoIndi raskinula vjeridbu! Pjevačica poslije dvije godine stavila tačku na vezu sa biznismenom iz Kopenhagena

Indi raskinula vjeridbu! Pjevačica poslije dvije godine stavila tačku na vezu sa biznismenom iz Kopenhagena

Pjevačica Indira Indi Aradinović raskinula je vjeridbu sa vjerenikom iz Kopenhagena.

Kako saznajemo, pjevačica je stavila tačku na dvogodišnju vezu, iako je među njima sve izgledalo bajno. Međutim, razlozi prekida njihove strasne ljubavi za sada su nepoznati javnosti.

-Indi je dvije godine uživala u ljubavi sa vjerenikom, kojeg nije medijski eksponirala jer je ugledni biznismen i nema veze da estradom. Ona je često odlazila kod njega i boravila po mjesec dana, pogotovo u periodu vanrednog stanja usled pandemije koronavirusa. Svoju zaljubljenost nije krila pa je redovno na društvene mreže objavljila svoje fotografije i snimke sa proputovanja Evropom na koja su zajedno išli. Imali su razumijevanja jedno za drugo, te se nisu razdvajali. Čak su i one teške trenutke zajedno prevazilazili jer je njihova ljubav bila jača od svega – otkriva naš izvor i dodaje da je njihov iznenadni raskid mnoge ostavio bez teksta.

-Toliko su djelovali sretni da niko nije mogao ni da posumnja da će takvoj idealnoj vezi doći kraj. Očigledno je u pitanju krupna stvar čim je sve došlo tako brzo – kazao je nas izvor.

Ovim povodom pozvali smo Indi za komentar i ona je potvrdila naša saznanja.

-Informacije su vam tačne, ali zaista bih u ovom trenutku izbegla da govorim na tu temu. Nadam se da me razumijete. O bivšima sve najljepše. Slobodna sam i trenutno mi je jedina preokupacija karijera, muzika, projekti i nastupi. Sretna sam što se moja posljednja izdata pjesma “Mafijaš” sluša na svakom ćošku, a za nove ljubavi uvijek ima vremena – rekla je pjevačica, koja ovog ljeta priprema nevjerovatne projekte.

Pratite nas:
Pukla ljubav zbog pj
Često sam gledala m