PočetnaAktuelnoEnela Palavra na američkoj turneji sa Lepom Brenom: Znate li kako je reagirala najpoznatija pjevačica kada je čula sarajku kako pjeva?

Enela Palavra na američkoj turneji sa Lepom Brenom: Znate li kako je reagirala najpoznatija pjevačica kada je čula sarajku kako pjeva?

Vlasnica ovogodišnjeg ljetnog hita “Ovo ljeto” Enela Palavra, nakon velikog uspjeha koji je postigla s tom pjesmom, u studiju privodi kraju još jednu za koju vjeruje da će brzo doprijeti do ušiju brojne publike.

„Dovela do ludila“ je njena nova pjesma koju će ovih dana finalitzirati. Za istu namjerava vrlo brzo snimiti i spot.

Sigurna je da će i publika na prvo slušanje osjetiti dobru energiju koju donosi nova numera autora Siniša Ličina.

-U pjesmi pjevam o momku koji nije cijenio svoju djevojku, a kada ju je izgubio, poludio je. Dovela ga je do ludila! Spot će biti jako dinamičan, rekla bih jedan mali muzički film – nastavlja Palavra.

Kako smo ranije najavljivali, lijepa Enela cijeli oktobar i novembar je sa Lepom Brenom na velikoj američkoj turneji.

Poslije više nego uspješnih koncerata u Chicagu i Atlanti, koncerti se nastavljaju sve do 5. novembra. Već ovog vikenda zajedno će nastupati u Detroitu, pa u Waterloou. Poslije toga turneja se nastavlja u: St. Louisu, New Jerseyu, Washingtonu, Clevelandu, Phoenixu, te posljednji 5. novembra u Dallasu.

-Onaj ko nije stao na scenu sa Brenom, jednom od najvećih zvijezda jugoslovenske estradne scene, taj još nije doživio pjevački vrhunac. Ja s ponosom mogu reći da jesam. Zadovoljstvo i čast mi je da sam na koncertima zajedno s njom. Nekoliko pjesama smo zajedno otpjevali i oduševljena sam reakcijom publike. No, ono što me posebno dojmilo je činjenica da je publika na prva dva koncerta horski pjevala “Ovo ljeto”, ali i druge moje pjesme poput: “Ljubav vodi me”, “Potjera”, “Povedi me”, “Oko moje”, “Mlađe, slađe”… – više je nego zadovoljna Enela.

Djelić atmosfere sa jednog od koncerata pogledajte OVDJE.

Slatko se nasmijala kada smo je upitali kako se osjećala kada je Brena na jednom od koncerata obraćajući se publici, rekla: “Nimalo se nisam pokajala što je moj tim angažirao Enelu da pjeva sa mnom. Vidim, jako je volite i znate sve njene pjesme. Mala je opasna!”.

Ovih dana snimila je i set novih profesionalnih fotografija kojima najavljuje munjevit prohod ka estradnom vrhu.

 

Pratite nas:
Primjer mnogima! Ned
Znate li ko je plati