PočetnaDijasporaStan od stotinu hiljada eura: U ovom luksuzu živi popularni folker Boban Rajović

Stan od stotinu hiljada eura: U ovom luksuzu živi popularni folker Boban Rajović

Pjevač je pokazao raskošni dom u elitnom dijelu Beograda koji je uredio sa suprugom, a pored velikog balkona na koji se izlazi iz njihove spavaće sobe, opuštaju se i u preuređenom suterenu.

– Kada sam u Beogradu, volim da provodim vrijeme u kući. Volim da siđem do podruma, gledam TV, bacim se u neka razmišljanja i gledam nagrade koje sam osvojio. Često vraćam film unazad, šta sam sve prošao od kad sam kupio kuću i došao ovdje, šta sam postigao u životu. To je moj najdraži kutak, tu se opuštam i sa sinom gledam Ligu šampiona. Prijatelji dođu i uživamo, uz dobru rakiju i vino, pršut i kulen, zapjevamo i sviramo – kaže nam Boban koji je od suterena napravio svoj kutak i dodaje:

– Ovaj dnevni boravak sam prenio iz Danske, iz Kopenhagena. Ovako je izgledao moj stan od 75 kvadrata tamo dok smo živjeli. Ovdje se prisjetim kako je tada sve izgledalo, prenio sam čak i slike koje su na zidu, kao i sto. Na kaminu su fotografije djece kada su bila mala, to je naš porodični kutak. Preko zime insistiram da zapalimo vatricu, to me najviše opušta. Svi vole kada se razbukti. Na policama su brojne nagrade, ali i pokloni od fanova:

– Velikog medu sam dobio na koncertu u Hrvatskoj, bacili su ga na binu. Tu su silne nagrade i poklon od oca kada je bio u Jerusalimu, zatim ikona koju sam ja kupio kada sam bio na Hilandaru.

Boban je pokazao i spavaću sobu dok sa osmijehom na licu otkriva da mu supruga to nije dozvolila:

– Rekla je da gore nikako ne idemo, da ne prodajemo svoju intimu i da ljudi ne gledaju gdje mi spavamo. Iz spavaće sobe izlazimo na balkon.

– Ovaj balkon je napravljen sa namjerom da sjedimo tu, popijemo kaficu, ali u našim brzim i stresnim životima nažalost nema vremena. Ako neko koristi ovaj prostor, to sam ja, radio sam ga po svom meraku. Po hotelima sam svaki vikend, onda sam malo i krao ideje, želio sam da bude u američkom stilu, ali da imamo komociju i da bude veliko. Ujutru supruga i ja imamo svoje rituale jer oboje idemo na treninge, a ko ustane kasnije, onom drugom šalje poruku “skuvaj kafu”. Volimo da je popijemo zajedno, a fizičku aktivnost ne propuštamo od ponedjeljka do petka.

Pjevač otkriva da je godinama priželjkivao da se iz Danske doseli u Srbiju i da je ispunio sebi veliku želju kada se sa suprugom skućio u Beogradu.

– Život na relaciji Kopenhagen – Beograd je bio težak, bio sam mnogo rastrojen i rasijan. Bilo je i puno izdataka zato što sam uvijek žurio kod porodice, uželim ih se, ali i zbog prisutnosti djeci i vaspitanja. Da smo se ranije odlučili da se nastanimo ovdje, vjerovatno bismo olakšali sebi, ali shvatam i suprugu da nije smjela samo tako da ode. Nisam bio neko ko želi da ima grižu savjesti što je porodicu doveo zbog karijere, pa sam probao da im priuštim što lagodniji i bolji život, mislim da sam u tome i uspio – kaže Boban i ponosno ističe da porodici predstoje velika slavlja kojima se svi skupa raduju, piše Puls Online.

– Sin Andrija uskoro puni 18 godina i imam pozitivnu tremu. Imamo perfektan odnos i održaću tim povodom malo duži govor, da kažem malo više o njegovom i mom životu, uopšte o našoj porodici. Zatim, kćerka Ivana se vjerila, a ja sam zaplakao od sreće kada mi je javila. Njen momak je sjajan i radostan sam zaista. Svi pitaju kada će svadba i moram priznati da sam ja taj koji im je stalno indirektno govorio da se bar vjere da znaju na čemu su. Ja sam za svadbu već ovog ljeta, supruga i ćerka mi kažu da se to sada sprema i po dvije godine, a ja sam im rekao da to mogu i za tri dana. Vidim da su zaljubljeni i vole se, neka je samo njima srećno – zaključio je Boban.

 

 

Pratite nas:
Definitivno na sve s
Krah višegodišnjeg