PočetnaAktuelnoHoće li se ikada opametiti? Iako je jedva izvukao živu glavu, Darko Lazić i vozi, i mlatara rukama

Hoće li se ikada opametiti? Iako je jedva izvukao živu glavu, Darko Lazić i vozi, i mlatara rukama

Popularni pjevač Darko Lazić ponovo se bahati i ne poštuje zakon upravljajući automobilom, iako već godinama nema vozačku dozvolu.

Na društvenim mrežama pojavila se Lazićeva fotografija za volanom, a kako je vidno mršav i ošišan na ćelavo, baš kao i sada, nema sumnje da je pjevač u skorije vrijeme ponovo vozio automobil.

Darko već godinama nema vozačku dozvolu i nekoliko puta ga je policija kažnjavala zbog toga. Međutim, Lazić kao da ne mari za svoju, ali i za tuđu bezbjednost, pa opušteno čak i pozira za volanom dok vozi.Očigledno mu nije bilo za nauk ni to što je jedva izvukao živu glavu kada je 23. oktobra 2018. godine imao tešku saobraćajnu nesreću na putu Subotište-Brestač. On je i tada vozio automobil bez vozačke dozvole, kako je i sam priznao, u alkoholisanom stanju.

Ljekari su se više od mjesec dana borili za pjevačev život, u KBC Zemun, u kojem je ležao. Izvađena mu je slezina, imao je više operacija, a u pojedinim momentima bio je kritično. Na sreću, Lazić se uspješno oporavio, ali je nakon toga napravio niz novih saobraćajnih prekršaja zbog kojih je i kažnjen.

On se očigledno ne zaustavlja u svojoj bahatosti, komentarišu mnogi na društvenim mrežama.

Pratite nas:
Brza, ukusna i jefti
Odmah se pohvalila: