PočetnaAktuelnoAdil Makutović odbio posuditi novac svom bratu

Adil Makutović odbio posuditi novac svom bratu

Brat Adila Maksutovića, Maksut već duže vreijme radi kao konobar u jednom kafiću, a pjevač navodno ne želi da mu pozajmi novac kako bi pokrenuo sopstveni biznis.

Adil je u javnosti isticao da mu je porodica na prvom mjestu, pjevač navodno već nekoliko mjeseci nije u dobrim odnosima mlađim bratom Maksutom, i to zbog novca.

Naime, Maksut, koji već duže vrijeme radi kao šanker u jednom kafiću u Borči, u nekoliko navrata je od brata tražio pozajmicu kako bi pokrenuo svoj biznis, ali nijednom nije naišao na Adilovu podršku i razumijevanje.

Zbog toga je odnos između Adila i Maksuta narušen, a braća komuniciraju samo kada moraju.

-Adil i njegov brat Maksut su se doskora dobro slagali i jedan drugom su bili velika podrška, sve dok njihov odnos nije narušen zbog novca. Iako Adil već godinama odlično zarađuje, nikada nije našao za shodno da finansijski pomogne bratu i sestri, čak ni da im pozajmi novac. Ta njegova odluka nikome nije smetala jer su i brat i sestra pjevača vrijedni i radni i odmalena su naučeni da sami zaraduju svoj dinar. Maksut radi kao šanker u jednom kafiću u beogradskom naselju Borča. On svakodnevno dolazi na posao, vrijedan je i odgovoran radnik i svi ga poštuju. Maksut je želio da se bavi ugostiteljstvom jer voli da radi sa ljudima. Godinama je radio kao konobar po kafićima, a kada je njegov brat doživio veliki uspjeh u muzici, Maksut je došao na ideju da pokrenu zajednički biznis. Nekoliko puta je razgovarao sa Adilom i predlagao mu da zajedno otvore kafić ili pivnicu, ali njegovom bratu se ta ideja nije sviđala. Adil je svaki put pronalazio izgovor da mu ne pozajmi novac. Kada je Maksut posljednji put pitao brata da mu pozajmi novac kako bi otvorio lokal, Adil mu je jasno stavio do znanja da se to nikada neće desiti i da konačno odustane od te ideje. Objasnio mu je da mora da štedi i da je put do uspjeha mukotrpan i dugačak. Taj odgovor je veoma razočarao mladog Maksutovića i tada su se braća udaljila. Nije bilo teških riječi niti dramatičnih scena, već je Maksut konačno shvatio da mu brat neće pomoći. Umjesto toga, rješio je da sam uštedi novac i da, kada bude sakupio određenu svotu, ostatak pozajmi od prijatelja. Maksut sada želi da pokaže Adilu da može da zaradi novac i da sam može da ostvari svoje snove. Njih dvojica i dalje komuniciraju, ali je njihov odnos hladniji nego što je bio – kaže izvor.

Pratite nas:
U bolovima zbog sili
Najbolji dizajneri i