PočetnaDijasporaAdvina Begić ni na ljetovanju ne može bez pjesme: Odmarala, ali i nastupala, u Vodicama uz MUslimoviće družila se s Hakalom i Emelinom Fetićem

Advina Begić ni na ljetovanju ne može bez pjesme: Odmarala, ali i nastupala, u Vodicama uz MUslimoviće družila se s Hakalom i Emelinom Fetićem

Advina Begić, jedna od najtraženijih pjevačica u inozemstvu, poslije izuzetno napornih-radnih proteklih 12 mjeseci, konačno je malo predahnula od obaveza.

A, gdje drugo da odmori sa suprugom i kćerkicom nego u svojoj lijepoj BiH, ali i na Jadranu.

Nakon što su posjetili rodbinu u Bosni tačnije u Tuzlanskom kanatonu, Advina je sa suprugom Askom i kćerkicom više od deset dana provela na moru i, kako nam reče, baš lijepo se odmorila. Istina, i za vrijeme ljetovanja nije mogla bez kolega, zajedničkih druženja u Vodicama i još nekoliko gradova uz Jadransku obalu.

Bilo je prelijepo družiti se sa Nihadom Fetićem Hakalom i Emelinom Fetićem koje su oni zatekli u Vodicama gdje inače Hakala ima svoje apartmane.

-Bilo je tu još dosta prijatelja, kao što je porodica Muslimović. Prelijepo druženje. Bio mi je ovo jedan od ljepših odmora. Istina, nisam samo sjedila već sam boravak u BiH iskoristila i za nekoliko ranije dogovorenih nastupa, svadbi… Ne mogu ja bez muzike pa ni na odmoru – smješkajući se priča Advina.

“Napunila je baterije” za nove radne pobjede. Pored novih pjesama koje planira objaviti, Advinin radni kalendar je itekako popunjen. Skoro do kraja godine ima ugovorene nastupe i, kako nam reče, mogla je završiti sa svim terminima, ali nikada “ne trpi na prvu”. Agencija “Slatka tajna” koja se brine i o Advininim gostovanjima, a slovi za  jednu od poznatijih u dijspori, pažljivo bira s kim će sarađivati jer ne žele da Advina po svaku cijenu negdje pjeva ni u bilo kakvim objektima odnosno mjestima.

 

Pratite nas:
Toplako priznao kada
Lijek iz prirode: Š