PočetnaAktuelnoAgencija „Zvijezde Balkana“ u Švicarskoj priprema mega koncert Enesa Begovića i Jašara Ahmedovskog: Požurite, da ne ostanete bez ulaznice

Agencija „Zvijezde Balkana“ u Švicarskoj priprema mega koncert Enesa Begovića i Jašara Ahmedovskog: Požurite, da ne ostanete bez ulaznice

„Zvijezde Balkana“ je muzička koncertna agencija koja već dugi niz godina uspješno posluje u Švicarskoj koja za sve ljude sa Balkana u toj evropskoj državi pruža mogućnost da budu dio koncertnih dešavanja mega popularnih estradnih imena iz regiona.

Tako će krajem mjeseca oktobra tačnije 27.10.2018. “Zvijezde Balkana“ ugostiti dva popularna pjevača narodne muzike Enesa Begovića i Jašara Ahmedovskog. Za nastup ove dvojice vrsnih interpretatora vlada veliki interes, a karte su već u prodaji.

-I ovaj put odlučili smo se za dva velikana muzičke folk scene, a nesumnjivo je, barem po interesu koji vlada za ovaj koncert, da će dvorana biti puna. „Zvijezde „Balkana“ do sada su ugostile mnoge pjevače od Šerifa Konjevića, Šabana Šaulića, Indire Radić, Šemse Suljaković, Emine Tufo i mnoge druge. Siguran sam da smo i ovaj put pogodili ukus publike jer Enes i Jašar su stari estradni vukovi sa dosta hitova iza sebe – rekao nam je kratko jedan od organizatora  Aldin Musić.

Koncert Enese Begovića i Jašara Ahmedovskog bit će održan na adresi Goldacherstrasse 1, 9404 Rorschacherberg, a za sve potrebne informacije i rezervacije mjesta ,mogu se pozvati slijedeći brojevi telefona u Švicarskoj 078 800 67 76 ili 079 769 35 30.

 

Pratite nas:
Generalni konzul BiH
Zlata Avdić u Manha