PočetnaAktuelnoAjša Kapetanović prevarena na brutalan način: Geronimo mu sam dala 1.500 eura, tražio je još, a uništio mi pjesmu i spot

Ajša Kapetanović prevarena na brutalan način: Geronimo mu sam dala 1.500 eura, tražio je još, a uništio mi pjesmu i spot

Ajša Kapetanović, mlada pjevačica, nema baš lijepo iskustvo sa poznatim autorom Mirkom Šenkovskim Geronimom.

Novu pjesmu joj je, priča Ajša za Ekspanzija.com, ponudio baš Geronimo kojem je dala 1.500 eura avansa. No, od pjesme ništa!

-Ranije sam najavila da ću uskoro objaviti novu pjesmu koju mi j eponudio Geronimo. Na povjerenje je dobio 1.500 eura kao avans. Do posljednjeg trena sam čekala na finalnu verziju i scenarij za spot što je bilo teško jer sam sama organizovala statiste, mjesto snimanja,  šminkere, frizere, odjeću… Kada sam čula finalnu verziju pjesme, ostala sam šokirana kao i moja porodica, zbog vulgarnosti, psovki i neslanih šala koje su se odjednom pojavile u pjesmi. Geronimu sam rekla da ja na takvo što nisam pristala, niti ću. Isprva nije htio da izbaci te dijelove iz pjesme, jer ih izvodi glumac kojeg je on doveo, ali na kraju je prepustio meni da izbacim te dijelove sama iako sam ga zvala u studio čim sam došla u Sarajevo da to uradimo zajedno – priča Ajša i otkriva još šokantnije detalje prevare koju je doživjela:

-Na dan snimanja spota sam ga nazvala da vidim da li je glumac obavješten da je u 19 sati snimanje da bi mi on rekao da glumac neće ni doći i da je poslao zamjenu. Da ga nisam nazvala to bih saznala na setu. Možda bih i to presutila da on nije na početku pjesmu predstavio kao projekat u kojeg treba ubaciti nekog od poznatih glumaca da bi pjesma dobila neku priču. Odustala sam od saradnje zbog načina rada. Reakcija koju sam dobila me zaprepastila. Rekla sam čovjeku da odbije svoje troškove od avansa i da ostatak vrati da bi se on na sav glas izvikao na mene i spustio mi slušalicu. Moj otac ga ja potom kontaktirao. Geronimo mu je rekao da će vratiti cijeli iznos novca u roku od 3 mjeseca, na što smo mu mi rekli da nam ne treba sav novac odnosno da odbije troškove i što prije vrati ostatak jer ja moram ulagat u novi projekat. Obećao je da će se javiti za 2 – 3 dana. Juče (ponedjeljak) smo od njega dobili informaciju da smo mi njemu dužni 350 eura i da ovu priču ne smijemo iznijeti u javnost jer će nas skupo koštati. Ovu priču dijelim isključivo zbog drugih mladih izvođača i poručujem im da se bore za svoja prava – priča je ove mlade pjevačice.

Pratite nas:
Noć Bosne i Hercego
Detalj iz pjevačevo