PočetnaAktuelnoAlađa Allegro progovorila o svojim kolegicama: Apsolutno u ničiji život ne zalazim

Alađa Allegro progovorila o svojim kolegicama: Apsolutno u ničiji život ne zalazim

Popularna pjevačica Slađa Allegro prije nekoliko dana proslavila je prvi rođendan svojoj nasljednici Mili.

Pjevačica je napravila rođendansku proslavu u svom rodnom Obrenovcu, kojoj su prisustvovale i njene brojne kolege.

– Sjajno je bilo. Kod nas je uvijek fino, opušteno bez neke tenzije, bez neke prevelike organizacije, nego je onako poprilično spontano. Bio je vreo dan, pa smo se svi topili zarad Mile, zarad ljubavi, zarad nas, zarad dobrog provoda, nadam se da nije bilo toliko strašno. Hvala svima javno koji su došli, porodici, prijateljima i kolegama. Jedino Seka je bila spriječena da bude sa nama, ali je tu svakako sa nama uvijek – rekla je Slađa.

Slađa ne krije oduševljenje zbog toga što je njena kolegica i dobra prijateljica Seka Aleksić u blagoslovenom stanju.

– Presretna sam zbog njih, jer Seka i Veljko kao par, kao porodica, zaslužuju sve najljepše na ovom svijetu jer su divni ljudi prije svega i presretna sam zbog njih, onako najiskrenije – kaže Slađa, koja se osvrnula i na medijske nastupe o svojoj kolegici Andreani Čekić:

– Ja sam njen prijatelj i tu sam za nju uvijek. Apsolutno u ničiji život ne zalazim, u odluke, planove ili bilo šta. Svako vodi svoj život kako treba. Tu sam uvijek da pružim ruku podrške. Ona je prokomentarisala i trenutna dešavanja u najgledanijem rijaliti programu ‘Zadruga” i oštro osudila nasilje nad ženama i nasilje bilo koje vrste.

– Ne, ne podržavam bilo koje nasilje i neću dublje da zalazim u tu temu – rekla je Slađa za Pink.rs.

 

Pratite nas:
Tony Cetinski završ
Zakuhava se uoči fi