PočetnaKoncertiAleksandra i Filip Živojinović su sve isplanirali: Evo gdje će se roditi njihova beba

Aleksandra i Filip Živojinović su sve isplanirali: Evo gdje će se roditi njihova beba

U braku Aleksandre Prijović i sportskog menadžera Filipa Živojinovića sve je podređeno pripremama za rođenje njihovog nasljednika koji će na svijet doći u martu sljedeće godine.

Nakon što je tokom ljeta imala veoma uspješnu turneju, atraktivna brineta i njen suprug odlučili su da sebi priušte mali predah te su najprije otputovali na Jamajku gdje su prisustvovali vjenčanju prijatelja, ali su odlazak iskoristili i za desetodnevni odmor na kojem su im društvo pravili Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović. Nakon toga su na red došli London i Pariz. Ovaj predah ujedno je bio i svojevrsni medeni mjesec za Aleksandru i Filipa.

S obzirom na to da se lijepa pjevačica odlično osjeća, po povratku planira da nastavi s koncertnim aktivnostima, te će se družiti s publikom tokom čitavog oktobra, nakon čega će otići na zasluženo trudničko odsustvo. Da Brena i njen suprug zaista daju vjetar u leđa Filipu i Aleksandri, najbolje govori činjenica da su im kao svadbeni poklon darivali kuću u Majamiju, njihovom omiljenom gradu.

Prema pisanju medija, ta nekretnina vrijedi skoro dva miliona eura, a Prijovićeva će upravo tamo sa suprugom provesti posljednje nedjelje trudnoće jer planira da se porodi u Americi. Odluku da se njihov sin rodi “preko bare” donijeli su čim su saznali da će postati roditelji.

Pratite nas:
Ronaldo dobio crveni
Ne liči na sebe: Pr