PočetnaAktuelnoAleksandra je poslije carskog reza imala ogromnu ranu, nije se mogla kretati: Evo šta je Filip radio svake noći dok je ona ležala

Aleksandra je poslije carskog reza imala ogromnu ranu, nije se mogla kretati: Evo šta je Filip radio svake noći dok je ona ležala

Pjevačica Aleksandra Prijović porodila se početkom februara, a za Alo je otkrila da joj i dalje teško pada da na duži period izlazi iz kuće i ostavlja sina Aleksandra.

– Znala sam da ću poslije porođaja morati izlaziti i da je to normalna stvar, pogotovo zbog posla kojim se bavim, ali nisam imala predstavu da će biti ovako teško. Sada kada imam obaveze, izađem na dva-tri sata, ali sve vrijeme razmišljam o njemu. Kada izlazimo i Filip i ja, tada ga čuva dadilja ili ponekad priteknu u pomoć bake ili deka – rekla je Aleksandra, koja, kada nije kod kuće, stalno provjerava kako joj je sin.

Aleksandra kaže da joj je suprug velika podrška.

– Iako znam da se kući vraćam za dva ili tri sata, stalno zovem da vidim šta beba radi i kako je. Imam povjerenje u našu dadilju, ali to je ta majčinska briga i mislim da je to normalno. Također, moja mama mi često pomaže i daje mi savjete kako i šta da radim. Pošto me je rodila mlada, ona mi je sada kao drugarica i ima najviše razumijevanja za mene – otkrila je pjevačica.

Uživamo oboje u čarima roditeljstva.

– Kada sam se porodila, Filip je skoro svu brigu oko Aleksandra preuzeo na sebe. Pošto sam se porodila carskim rezom, on je prvih dvadesetak dana njega stalno nosao, nije mi dao da se umaram zbog rane, ustajao je stalno noću, a sada su obaveze podijeljene i uživamo oboje u čarima roditeljstva – ispričala je Aleksandra, koja će se početkom jula vratiti na muzičku scenu.

– Prijalo mi je ovih devet mjeseci, ali sam se uželjela i kolega i nastupa. Zato sam vrlo rado prihvatila poziv da mi prvi nastup bude na Festivalu “Ulaz” – završila je priču pjevačica.

Pratite nas:
Oglasila se Đulkica
ČESTITAMO: Udala se