PočetnaAktuelnoAmar Gile Jašarspahić: Pjevačice me proganjaju, ali ne bih da otkrijem ko su i da kaljam njihov obraz

Amar Gile Jašarspahić: Pjevačice me proganjaju, ali ne bih da otkrijem ko su i da kaljam njihov obraz

Amar Gile Jašarspahić važi za jednog od traženijih i popularnijih pjevača mlađe generacije iznenadio je priznanjem da zna da pretjera sa alkoholom zbog čega je imao i pehove, ali i da voli i da je imao afere sa udatim ženama.

Za početak je  otkrio da je sinu već kupio novogodišnji poklon vrijedan minimum 1.000 evra:

“Tražio je PlayStation5, dobio je već. Za moje dijete meni ništa nije teško jer za moje dijete meni ništa nije teško”.

Gile ističe da je i njemu godina koja je uskoro za nama bila veoma teška što se tiče finansija, ali da je uspIo da ispliva.

“Bila je teška svima, što se tiče finansijski baš je bila katastrofa, ali ja sam eto iskoristio vrijeme da provedem sa svojim najbližima tako da sam napravio da meni bude lijepo. Ne bih poželio da bude više tako”, rekao je Gile i otkrio da je i on imao finansijskih problema:

“Uticalo je i na mene, svako ima svojih ili dugova ili finansijskih problema. Izvukao sam se hvala Bogu i sada radimo punom parom”.

Amar je svojevremeno priznao da ume da pretera sa alkoholom zbog čega je imao i pehove.

“Volio sam da popijem, volim i dan danas. Na nastupu ne mogu da funkcionišem ako ne popijem jer gledam ljude koji piju i dobro im je, a ja gore kao ‘crna ovca'… Ne mogu tako da stvorim emociju. Nisu u pitanju samo jedna, dvije čaše, iskreno, bude više čaša ali mogu da se iskontrolišem. Dešavalo mi se da pretjeram, ali tad je već kasno, nema tu popravke” Ispričao je Amar i otkrio kakave je pehove imao kada popije:

“Imao sam neke neobične situacije, na primjer, pad s bine. Po sebe sam najgori, može se reći”.

Amar je priznao i da su mu se pojedine koleginice nabacivale, ali nije želio da otkrije njihova imena.

“Bilo je par koleginica koje su me pratile i proganjale, ali ne bih da otkrijem ko su i da kaljam njihov obraz. Bilo je to davno, još dok sam bio u takmičenju”, istakao je on i otkrio koliki je najveći bakšiš dobio.

“Bilo je velikih bakšiša, i po pet, deset hiljada eura, ali ja na kraju vratim taj novac ljudima, jer meni pare ništa ne znače. Imam novac za koji dogovorim svirku i to je to, rekao je Amar Gile.

 

Pratite nas:
Gola ispod kaputa: S
Jašar Ahmedovski ot