PočetnaAktuelnoAmel Čurić i Emina Jahović Snimili Spot

Amel Čurić i Emina Jahović Snimili Spot

Iako posljednji singl Amela Ćurića “Mijenjam ovaj grad” još uvijek odlično kotira na domaćim top listama i već se 6 sedmica nalazi na listi najemitiranijih singlova u Hrvatskoj, Amel je pripremio novo iznenađenje za svoje fanove.

Prošle sedmice je u Zagrebu snimio spot za pjesmu “Kost” koju pjeva u duetu s jednom od najljepših žena u regiji – Eminom Jahović Sandal. Rediteljsku ulogu novog Amelovog spota preuzeo je jedan od najpoznatijih hrvatskih reditelja Dario Radusin koji je ujedno i direktor fotografije.

Spot je sniman filmskom kamerom po visokim standardima, Iako je snimanje trajalo cijeli dan i noć, odlično raspoloženi Amel i Emina izuzetno su zadovoljni rezultatom.

Napravili smo odličan posao, pjesma je fantastična, spot je nabijen emocijama i strašću. Svi smo prezadovoljni napravljenim, a ja sam posebno sretan što je sve ispalo kako treba jer mi je ovo prvi duet u karijeri. Emina i ja smo se savršeno uklopili i mislim da će publika to osjetiti”, rekao je Amel Ćurić Publika je s nestrpljenjem čekala ovaj duet jer im je svima bilo prilično iznenađenje zajedno vidjeti Eminu i Amela.

Supruga poznatog turskog pjevača Mustafe Sandala, Emina Jahović, bila je članica žirija prve sezone XFactor Adrije, a ovo dvoje izuzetno vokalno jakih pjevača, svoje su prijateljstvo napokon pretočili i u poslovnu saradnju. Rezultat je i više nego odličan!

Energija između Amela i mene na snimanju spota je bila fantastična i sve smo završili brzo i lako. Sigurna sam da će se publici svidjeti pjesma ‘Kost‘, kao što je i meni kada sam je prvi put čula. Vjerujem da će se dugo slušati”, zaključila je Emina Jahović

Pratite nas:
Novi singl Zlatka Pe
Prijateljski meč U2