PočetnaAktuelnoAmel Ćurić se odlično snalazi u ulozi oca: Moram priznati da je majkama puno teže nego nama očevima

Amel Ćurić se odlično snalazi u ulozi oca: Moram priznati da je majkama puno teže nego nama očevima

Kan, sin Amela Ćurića, jučer 9. augusta, napunio je mjesec dana. Otkako se u domu pjevača začuo dječiji plač, kroz smijeh nam kaže Amel, nikada ni njemu ni njegovoj supruzi Jeleni, nije dosadno.

I pridržavali su se savjeta i starih vjerovanja da ne treba šetati sa djetetom bar dok ne prođe mjesec dana od njegovog rođenja. Zbog toga su danas jedva dočekali da prošetaju s Kanom.

-Moram vam priznati da smo se poput djece prepirali ko će ga prvi provozati u kolicima –govori Amel kroz smijeh i nastavlja:

-I na kraju sam ubijedio Jelenu da to budem ipak ja.

-Čini mi se da još nisam svjestan šta mi se desilo u životu. Iako sam dijete dobio tek u 37. godini, rekao bih poprilično kasno, nekako se još osjećam mladim. Jako dobro se snalazim u ulozi oca i moram priznati, kada vidim koliko Jelena ima obaveza, da je majkama puno teže nego očevima – priča Ćurić za Hayat.ba.

Nakon kratke pauze Ćurić se od nedjelje vraća koncertnim aktivnostima. U okviru Sarajevo Film Festivala u nedjelju će održati koncert na otvorenom ispred Doma Armije. Poslije toga će uslijediti koncerti širom BiH i regiona, a u oktobru pjeva u Beču.

Pratite nas:
Šok razgovor s Kema
Šerif Konjević iza