PočetnaAktuelnoAmra Džeko simpatičnom fotografijom čestitala mami rođendan

Amra Džeko simpatičnom fotografijom čestitala mami rođendan

Proslavljena bh. manekenka Amra Džeko na svom je Instagram profilu objavila simpatičnu fotografiju na kojoj su njena mama, te kćerka Una i sin Dani, a povodom maminog rođendana.

Podsjećamo, Amra je nedavno govorila o tome koliko joj je mama bila podrška tokom života i razvoja karijere.

–  Presudni trenutak u mom životu je bio kada sam odlučila otići u Ameriku. Sjećam se da su mi, kada sam išla predati papire za vizu,  svi govorili kako ne bih trebala ići, kako imam malo dijete i 25 godina, a idem tako daleko  sama. Ali to je bio moj san. Znala sam da moram otići i da moram barem pokušati. Rekla sam: „Kako ne mogu? Naravno da mogu.“ Pet godina sam sa Sofijom provela u Los Angelesu. Dani prve godine su bili teški. Sjećam se jednog snimanja za muzički video koje je trajalo 18 sati. Bilo je dugo i naporno snimanje i taj je umor zaista teško objasniti. Čovjek poželi odustati i pita se: „Je li sve ovo vrijedno? Da sam odvojena od porodice i da sam toliko daleko?” Sama komunikacija je bila teško zbog vremenske razlike – rekla je Amra u videu koji je snimila kao bh. ambasadorica za globalnu kampanju Max Factora.

Naime, ona je otkrila i to da su joj sestra i majka u tom periodu bile najveća podrška, ali i motivacija.

https://www.instagram.com/p/BjWyStMnOeL/?utm_source=ig_embed

–  U takvim trenucima bih se samo sjetila svoje majke koja je bila sama s dvije djevojčice. Čistila je po tuđim kućama da sestra i ja ne bismo oskudijevale. I sada kada se sjetim te njene jačine i snage  bih mogla zaplakati – rekla je, između ostalog, Amra i dodala da je njena svakodnevnica značajno promijenjena od momenta kada je upoznala sadašnjeg supruga Edina.

Pratite nas:
Bata Živojinović i
Kao bebu su ga bacil