PočetnaAktuelnoAmra Halebić nakon nesreće koju je imala u Konjicu: Zamalo sam sletjela u provaliju od 60 metara

Amra Halebić nakon nesreće koju je imala u Konjicu: Zamalo sam sletjela u provaliju od 60 metara

Za dlaku smo izbjegle tragediju. I sada kada se sjetim kako je sinoć bilo uhvati me panika šta se sve moglo desiti – ovako Amra Halebić opisuje saobraćajnu nesreću koju je doživjela sinoć u rodnom Konjicu.

Nakon subotnjeg izlaska u grad sa svojom sestrom i rodicom, doživjele su nesreću koja se dogodila na magistralnom putu M-17, u mjestu Ostrožac. Tom prilikom dvije osobe lakše povrijeđene.

-Nesreća se dogodila na mostu u Konjicu. Iako nisam vozila brzo, most preko kojeg sam išla je poledio i odjednom sam izgubila kontrolu nad vozilom. U tih nekoliko sekundi sve mi je prošlo kroz glavu – priča pjevačica za Hayat.ba i nastavlja:

-Bacalo me u stranu nekoliko puta. Na kraju sam udarila u betonsku ogradu na mostu. Sreća pa je ograda betonska jer da je bila željazna, ko zna šta bi se desilo. Samo sam pomišljala šta bi bilo da je druga kontrukcija na mostu. Sletjela bih s autom u provaliju s mosta visine od 60 i više metara.

Još uvijek osjeća bolove u nozi.

-Još uvijek me boli, ali sve se dobro završilo. Cijelu noć i dan sam plakala jer zaista se dugo nisam tako prepala, a prvi put za svoj, život moje sestre i rodice. U tim momentima čovjeku samo najgore stvari prolaze kroz glavu. Ono što moram naglasiti jeste da nam je odmah poslije nesreće prišlo dosta ljudi koji su izašli iz automobila ili prolazili i pomogli nam. Od srca im hvala – priča Halebić.

Mada je dugogodišnji vozač kaže kako joj je ta nesreća bila škola za ubuduće.

-Samo znam da ću od sada bez obzira kakvo bilo vrijeme, maksimalno sporo voziti preko mosta. Nikada se nisam našla u takvoj situaciji da tragediji gledam u oči – kazala je Halebić.

Pratite nas: