PočetnaAktuelnoAna Bekuta odvedena na hitan pregled, zadržana u bolnici

Ana Bekuta odvedena na hitan pregled, zadržana u bolnici

Ana Bekuta dovela je sebe prošle sedmice u predinfarktno stanje.

Okolnosti koje su dovele do toga da se pjevačica nađe kod kardiologa bile su potpuno naivne.

Naime, Ana u posljednjih nekoliko sedmica svakodnevno gubi kilograme, jer je na specijalnom režimu ishrane. Od kada je počela da se hrani zdravo i da u potpunosti izbegava so, ona koja je inače patila od visokog krvnog pritiksa, odjednom je prepolovila terapiju jer joj je pritisak naglo pao i više s tim nema problema.

Ana Bekuta je osim dijete uključila i svakodnevne fizičke aktivnosti, ali nije slušala preporuke ljekara. Računajući da se sjajno osjeća, ona je pješačila svakog dana po nekoliko kilometara. Međutim, prošlog utorka nije izabrala dobar termin za šetnju pošto je i u popodnevnim satima temperatura prevazilazila 35 stepeni. Ona ne bi ni izašla da prošeta da nije htjela malo da se isprazni.

Ali kada je izašla i prošetala, zbog sparine i visoke temperature, naglo joj je pozlilo.

Kako prenosi Skandal, pjevačica umalo nije pala na stazi. Ipak, srećom je imala dovoljno snage da pozove svog partnera Milutina Mrkonjića da je odveze kod ljekara. Odmah je primljena na hitan pregled i ljekar joj je objasnio da je bila na ivici predinfaktnog stanja.

Stres koji je doživjela i visoka temperatura uticali su da povise njen pritisak koji je do tada bio veoma nizak. Uz dodatnu šetnju i napor njeno srce se i te kako preopteretilo i to je dovelo do rizične situacije.

 

Podijeli

Pratite nas:
Dino Osmić ogorčen
'Greška u genu' pje