PočetnaAktuelnoAna Nikolić išla na remont silikona: Evo šta je sada povećala

Ana Nikolić išla na remont silikona: Evo šta je sada povećala

Ana Nikolić remontovala je silikone i povećala veličinu!

Popularna pjevačica morala je da se podvrgne intervenciji – da zategne i podigne grudi, kako zbog porođaja, tako i zbog naglog smanjenja kilaže.

Nekada najzgodnija pjevačica na srbijanskoj estradi ponovo je u centru pažnje. Ana je oduševila sve zbog svoje upornosti i istrajnosti da liniju dovede do savršenstva. S obzirom na to da je nedavno smršala više od 20 kilograma i postala ona zgodna Ana koja je bila prije trudnoće, morala je da se podvrgne hirurškoj intervenciji na grudima.

Nikolićeva je bila na remontu silikona, a kako saznajemo, sada je ugradila za broj veće implantate nego što su bili prethodni.

-Ani svaka čast. Uspjela je da smrša, da se zategne i ponovo bude ona stara. Jedini problem su joj bile grudi, koje su se baš opustile. Šta god da je obukla, nije joj lijepo stajalo, uvijek je morala da oblači posebne brushaltere, takozvane pušap, koji su sve samo ne udobni, stežu i od njih bole grudi – počinje Kurirov izvor i dodaje da se Nikolićeva savetovala sa jednim estetskim hirurgom i odlučila za remont.

-Ana je posjetila jednog beogradskog plastičara i izložila mu svoj problem. Doktor joj je rekao da većina žena ima velikih problema s grudima nakon što naglo toliko smrša i da bi bilo poželjno da ih sredi. Ona se odlučila da to i uradi, ali je tražila da izgledaju isto kao prethodne – prirodno. Jedino što je još poželjela bilo je da promjeni veličinu, pa je stavila grudi za broj veće. Sada izgleda odlično, prava je riba – kaže naš izvor.

 

Pratite nas:
SPECIJALCI OPKOLILI
Haris Džinović: Ci