PočetnaAktuelnoAna Nikolić izlazi iz krize sa kilogramima: Vratit će svom tijelu stari sjaj, a zbog ovoga je odlučnija nego ikada

Ana Nikolić izlazi iz krize sa kilogramima: Vratit će svom tijelu stari sjaj, a zbog ovoga je odlučnija nego ikada

Ana Nikolić riješila je da nakon godinu dana neuspješnog mršavljenja konačno svoje tijelo dovede u red, a za to je angažovala čitav tim ljudi. Dva fitnes instruktora pomažu joj da vježbama i korigovanom ishranom vrati vitku figuru, a dešava joj se i da ponekad bude nervozna.

Nikolićeva je shvatila da je tajmig za izdavanje novog albuma sve bliži i da prilikom povratka na scenu mora da zasija u starom sjaju, pa je prionula na rad.

-S obzirom na to da rad na albumu polako privodi kraju, Ana je ozbiljno krenula da radi na svom izgledu. Ne pada joj na pamet da izda album dok ne dovede liniju u red, a kako joj to duže vrijeme ne polazi za rukom, ona je riješila da sada da sve od sebe da bude ona stara. Angažovala je čak dva fitnes instruktora sa kojima svakodnevno, nekada čak i dva puta dnevno vježba, a oni su joj propisali i program ishrane uz koju će lakše smršati. Naporno vježba, trči, hrani se zdravo i nada se najboljim rezultatima – otkriva izvor blizak Nikolićevoj.

Ana je zbog mršavljenja ponekad i nervozna, ali to je uobičajeno.

-Svjesna je da neće tako lako vratiti stari izgled, ali dok se ne približi nekadašnjoj kilaži ne namjerava da zakoči. Ana se za sada svega pridržava, ali nije joj lako. Bude gladna i iscrpljena, što joj teško pada, pa bude i nervozna, ali niko joj od bližnjih ne zamjera. Ima veliku podršku porodice i bliskih prijatelja u namjeri da smrša, a to joj mnogo znači – navodi sagovornik blizak pjevačici.

Pratite nas:
Milan Stanković pos
Dara Bubamara završ