PočetnaAktuelnoAnabela danima na lijekovima, ne ustaje iz kreveta: Oglasio se i muž nasilnik

Anabela danima na lijekovima, ne ustaje iz kreveta: Oglasio se i muž nasilnik

Nakon skandala iz prve sezone “Zadruge”, priča o “ljubavnici Luni” nastavila se i u drugoj sezoni, što blogerkinoj majci Anabeli Atijas nimalo lako nije palo. Kako se navodi, ona nije željela da je sputava u odluci da se vrati u rijaliti, a nije se slagala sa tom njenom odlukom.

S druge strane, problemi sa suprugom Andrejom Atijasom sve su veći. Nakon što ga je prijavila za porodično nasilje i izbacila iz stana, on navodno ne odustaje i ne bira sredstva da je privoli na pomirenje.

-Anabela je već danima na lijekovima i ne ustaje iz kreveta. Ne želi nikoga da vidi i plače non-stop. Preživljava pravi pakao zbog Lune i Andreja. Sve ju je to dotuklo, naročito što je zbog Lune i napada da je ljubavnica bila na meti osude prethodnih godinu dana, a sve se sada nastavlja. Teško joj je jer ne može više da gleda dete kako pati i grca u suzama i nervnom rastrojstvu u rijalitiju, a s druge strane ona sama ima probleme u braku – kaže izvor blizak pjevačici.

-Gagi dolazi svakodnevno, brine o njihovoj kćerkici Nini, ali i o Blankici, koju Anabela ima sa Atijasom. Digao je ruke, pa samo odrađuje obaveze i ide u kupovinu. Žena koja dolazi da čisti kuću kaže da je nikada takvu nije vidjela, da u njenom braku sa Andrejem već duže vreme ne funkcionišu stvari, ali da je najveći problem alkoholizam. Prije nego što se dogodio incident sa Andrejem, ona je htjela da traži od ‘Pinka’ da omoguće Luni razgovore sa njenim psihijatrom i da joj promjene dozu lijekova ako je potrebno. Krivi sebe što je nije spriječila da uđe u rijaliti, uplašena je da će Luna poslije nekoliko nervnih napada potpuno izgubiti živce i da joj povratka u ‘normalno stanje’ neće biti – kaže zabrinuta pjevačicina prijateljica.

-Svašta je ona preko svojih leđa pretrpjela, ni sa Gagijem joj nije bio sladak brak, ali ovo sada ju je dotuklo. Pije tablete za smirenje. Brine za Lunino zdravstveno stanje, a s druge strane ne zna šta će da radi s mužem. Svjesna je da se on neće promijeniti i da će sukobi biti sve ozbiljniji, ali ona stalno ima potrebu da nekome pripada i bojim se da će zbog toga popustiti i tako napraviti grešku.

Također, Anrej se oglasio te kratko poručio da pokušava da se pomiri s njom i da trenutno ne živi u porodičnom stanu.

-Znam da je njoj teško i da joj smeta skandal koji sam izazvao jer ima dovoljno problema i bez toga, ali vjerujem da će mi pružiti šansu. Ne želim da lažem, pa da kažem više neću piti ni kap alkohola, ali svakako ću smanjiti jer želim da sačuvam porodicu – tvrdi on.

Pratite nas:
Pogledajte kako su m
Prva svađa u „Zve