PočetnaAktuelnoAndreana Čekić se udaje, a evo šta još kaže o zakonski važećem braku svog momka

Andreana Čekić se udaje, a evo šta još kaže o zakonski važećem braku svog momka

Andreana Čekić i njen novi emotivni partner Marko još su zakonski vezani za svoje nekadašnje supružnike te su oboje pokrenuli brakorazvodne postupke.

– Marko je nerazveden, kao i ja, što znači da je u postupku razvoda – počela je svoju priču za “Scandal” pjevačica.

– Nama su se energije poklopile i vidjelo se koliko je i on bio željan ljubavi, kao i ja… Lijepo smo se družili prije svega, baš sam voljela biti u njegovom društvu i eto… Poslije smo se i zaljubili. Pa ko može biti sretno oženjen, a otići s drugom? Ne bih da komentiram njegov brak, ali mogu samo kazati da je sve što je njegova žena izjavila laž. Laž je da je ona za vezu saznala preko medija – nije prestajala iznositi šokantne činjenice Andreana.

Marku nije bilo prvi put da je otišao od kuće.

– Saznala je tako što joj je Marko rekao. Naravno da duže vrijeme nije bio u sretnom braku i oni su imali itekako problema i nesuglasica i nije prvi put da je on otišao od kuće, ali se uvijek vraćao zbog djeteta koje najviše na svijetu voli, što je normalno.

Priznala je kako je laž da ona brani da Marko viđa dijete.

– Naravno da mu ne branim da viđa dijete. Laž je i da on ne želi viđati svoje dijete, a istina je da mu žena brani da viđa svoje dijete ili je na svake dvije sedmice vidi po sat, a onda joj zabrani da mu se javi. Vjerovatno joj je cilj okrenuti dijete protiv njega, što je jako ružno. Dijete ne treba da mrzi oca, ali smatram da u tome neće uspjeti.

Ona i dalje misli da sam ja kriva za njen razvod, ja sam svjesna toga, ali opet kažem, Marko je nju više puta ostavljao i ona to vrlo dobro zna, a vraćao se zbog djeteta. Nisam ja razlog niti bilo ko drugi što neko s nekim nije. Razlog su njih dvoje, kao što ni Marko nije razlog za moj razvod, već je razlog što ja više ne želim biti s čovjekom pored kog nisam sretna, ispunjena i koji me ne voli, na kraju krajeva. Rekla je da će se potruditi da dijete ne voli svog oca, što je jako ružno. Mislim da će vrijeme donijeti sve najbolje, a to dijete treba znati da nju otac najviše na svijetu voli – dodala je Andreana zaključujući priču riječima:

“Udat ću se ponovo. Čim se oboje razvedemo.”

Podijeli

Pratite nas:
Igor Kojić postavio
Severina odgovorila