PočetnaAktuelnoAngelina i Brad odustali od razvoda?

Angelina i Brad odustali od razvoda?

Iako su najavili da se razvode, te od septembra prošle godine više ne žive zajedno, Angelina Jolie (42) i Brad Pitt (53) još nisu napravili nijedan korak ka procesu razvoda. Njihovi prijatelji tvrde da se razvod neće ni desiti, piše britanski Daily Mail

Izvor blizak holivudskom paru kaže:

  • Razvod je otkazan. Prošlo je nekoliko mjeseci otkako su obznanili da se razvode, a nijedno od njih još nije poduzelo baš nijedan korak ka tome. Svi smo mišljenja da to nikada neće ni učiniti.

Isti izvor, koji je navodno blizak prijatelj lijepe glumice, tvrdi da je Angelina rekla kako će razmotriti ponovni život s Bradom ukoliko se on uspije riješiti ovisnosti o alkoholu. Prema njegovim riječima, mišljenje je promijenila nakon što je Brad dao veliki intervju za magazin GQ, te priznao kako ima ozbiljnih problema sa alkoholom i da je zbog toga izgubio suprugino povjerenje, ali i povjerenje svoje djece. U intervjuu je, također, izjavio da više ne pije ni kapi alkohola, te umjesto toga uzima sok od brusnice i kiselu vodu.

Ukoliko se pomire, najsretnija će biti njihova djeca

Sve su to razlozi koji su glumicu natjerali da promisli dvaput. Hoće li se nekadašnji najljepši holivudski par zaista pomiriti, te zajedno nastaviti odgajati svoje šestero djece, vrijeme će pokazati. Istina je da bi ih njihovi brojni prijatelji, ali i fanovi širom svijeta, pa i oni koje par ima u BiH, voljeli ponovo vidjeti zajedno.

 

Pratite nas:
Jelena Karleuša: I
Tanja Savić i Draga