PočetnaShowbizAngelina Jolie, čije se bogastvo procjenjuje na 150 miliona dolara, optužila Brad Pitta da redovno ne plaća alimentaciju

Angelina Jolie, čije se bogastvo procjenjuje na 150 miliona dolara, optužila Brad Pitta da redovno ne plaća alimentaciju

Glumica Angelina Jolie optužila je bivšeg partnera Brada Pitta da ne plaća redovno alimentaciju, a iako je slavni par razdvojen već dvije godine ne nadzire se kraj njihovom službenom razvodu.

Kada su u pitanju njihova zajednička djeca, slavni glumački par također nikako ne može da postigne dogovor.

– Brad i Angelina nisu još ni blizu sporazumnog razvoda. Toliko su zaokupljeni pitanjima oko skrbništva da još nisu ni predali sve financijske dokumente, što je u brakorazvodnoj parnici uobičajeni korak – rekao je jedan izvor za američke medije.

Samantha Bley DeJean, odvjetnica Angeline Jolie navela je kako Pitt nije platio ‘suvislu’ alimentaciju već godinu i pol.

Ona je, kako javlja NBC News, kazala kako Brad ima obavezu plaćanja alimentacije, no da do danas, otkako su se rastali, nije platio suvislu svotu novaca.

Međutim, neimenovani izvor tvrdi kako optužbe ne stoje te da je Pitt od početka financijski bio odgovoran za djecu i da ispunjava sve obaveze, javlja Fena.

Bogatstvo Angelie Jolie procijenjeno je na oko 150 miliona dolara, a Brada Pitta na oko 245 miliona dolara.

Par ima šestero djece.

Pratite nas:
Sejo Boy se ne odvaj
Armin Muzaferija spr