PočetnaAktuelnoAnu Bekutu i Mrku ucjenjuju snimkom: Znate li koliko im novca traže?

Anu Bekutu i Mrku ucjenjuju snimkom: Znate li koliko im novca traže?

Kako prenose domaći mediji određeni ljudi hoće da ucjene poznatu pjevačicu Anu Bekutu i njenog partnera, političara Milutina Mrkonjića snimkom, na kojem se oni, navodno, žestoko svađaju.

Navodni ucjenjivači planiraju da od pjevačice traže 10 hiljada eura, kako snimak ne bi dospio u javnost.

Naime, kako pišu srbijanski mediji, ucjenjivači imaju snimak sa privatnog veselja na kom su se Ana i Mrka žestoko posvađali, pa su sad došli na ideju da lako zarade novac, a snimak svađe će objaviti na svim društvenim mrežama ukoliko im se ne plati deset hiljada eura.

 

-O tim prijetnjama i ucjenama se za sada samo priča i nagađa, Anu još uvek niko nije kontaktirao – započinje izvor za medije i dodaje:

-Inače, u pitanju je snimak s nekog veselja gdje su se Ana i Mrka dobro posvađali, umalo nisu letjeli tanjiri, a sve zbog neke klinačke ljubomore. Znate kako, njih dvoje se vole kao prvog dana, kao da su klinci, i čim neko priđe Ani ili Mrki, nastaje haos. Tako je i tada bilo, i neko od gostiju sa veselja je sve to snimio i sad, navodno, hoće da traže od Ane pare. Da li će se to desiti ili ne, vidjećemo, ali se tako priča u posljednje vrijeme – završava izvor za “Skandal”.

Pratite nas:
Kompanija u Švicars
Dušan Svilar živi