PočetnaShowbizAriana Grande ozbiljno bolesna

Ariana Grande ozbiljno bolesna

 

Ariana Grande (25) u maju je otkazala koncerte na Floridi koje je trebala održati u sklopu svoje svjetske turneje „Sweetener“ jer se naglo razboljela.

Sve se pripisivalo alergijskoj reakciji koja joj je zatvorila grlo te mentalnim problemima budući da je poznato da se bori s PTSP-jem.

Od PTSP-a je, naime, oboljela nakon terorističkog napada prije nekoliko godina, kad je s pozornice u Mančesteru bespomoćno gledala kako 22 ljudi umire tokom njenog koncerta.

Nakon toga se oporavila i od ljeta se činilo da je u njenom životu sve opet krenulo uzlaznom putanjom te je širom Evrope oduševljavala koncertima. No, prije nekoliko dana fanove je putem Instagrama obavijestila da joj se zdravlje opet pogoršalo. Napisala je da jedva diše na pozornici te da je neizrecivo bole grlo i glava.

-Još sam veoma bolesna. Nije mi dobro još od posljednjeg koncerta u Londonu u oktobru. Ne znam kako je to moguće, no moj vrat i glava su u nevjerovatnoj boli. Možda sam zvučala dobro, ali osjećala sam snažnu bol i jedva disala tokom posljednjeg šoua – ispričala je Grande.

Pjevačica je rekla da ne zna što se događa s njenim tijelom u ovom trenutku i da tek mora dokučiti što se zbiva s njenim zdravljem općenito.

I dok se bori s fizičkim zdravljem, nedavno je izjavila da joj se mentalno zdravlje poboljšalo. U teškoj fazi bila je još prošle godine tokom jeseni, kada je njen bivši dečko Mac Miller umro pod sumnjom da se predozirao.

Pratite nas:
Da li je Džumhur za
Muradif Brkić Mufta