PočetnaKoncertiArmin Muzaferija spreman za veliki koncert u Vilsonovom šetalištu: Uz novu pjesmu na bisu zajedno s turskom zvijezdom i Eldinom Huseinbegovićem

Armin Muzaferija spreman za veliki koncert u Vilsonovom šetalištu: Uz novu pjesmu na bisu zajedno s turskom zvijezdom i Eldinom Huseinbegovićem

Armin Muzaferija nakon veoma emotivnog koncerta u maju u prepunom sarajevskom Domu mladih ponovo će se družiti sa Sarajlijama.

Ovaj put naš odlični pjevač održat će zajednički koncert 11. avgusta sa popularnim turskim kolegom Orhanom Cakmakom i Eldinom Huseinbegovićem. Ovaj muzički događaj bit će održan na Vilsonovom šetalištu, a nastupit će i hor Hor „Sultan Abdulhamid“.

– Drago mi je što ću se ponovo družiti sa sarajevskom publikom. Nisam znao da će to biti tako brzo. Nakon koncerta u Domu mladih berem plodove rada. Koncert u Domu mladih je nešto veliko u mom životu i on se veoma pozitvno odrazio na moju publiku i ljude koji prate moj rad. Najbitnije za svakog pjevača, ali i umjetnika je da ljudi shvate njegovu poruku – kaže Muzaferija koji dodaje da će u naredom periodu pored Sarajeva nastupati u Janji i Ključu i da će publiku za 15-tak dana obradovati novom pjesmom.

Pratite nas:
Angelina Jolie, čij
Milić Vukašinović