PočetnaShowbizArnold Švarceneger napunio 71 godinu: Problemi sa zakonom akcionog heroja, brojne plastične operacije i steroidi

Arnold Švarceneger napunio 71 godinu: Problemi sa zakonom akcionog heroja, brojne plastične operacije i steroidi

Tokom svoje duge karijere, čuveni glumac Arnold Švarceneger bio je bodibilder, glumac, pa guverner Kalifornije. Otac je četvero djece, a kućnoj pomoćnici napravio je peto zbog čega je, nakon 25 godina, pukla njegova ljubav s Marijom Šiferer.

Arnold slavi 71. rođendan, a ove činjenice o njemu možda niste znali.

Trudi se da ima seks barem pet puta dnevno

Njegov prijatelj Tom Arnold izjavio je prije nekoliko godina da Švarceneger pet puta dnevno ima seksualne odnose kako bi bio ‘fit’.

“On kaže da je pet puta dnevno optimalno za seks i da ima potrebe koje su postale dio njegovog režima”. rekao je.

Bio je u zatvoru

Tokom godine službe u austrijskoj vojsci, pobjegao je kako bi bio na jednom takmičenju u bodibildingu. Proveo je nedelju dana u vojnom zatvoru za kaznu.

Prošlost koju bi radije zaboravio

Za razliku od Silvestera Stalonea, koji priznaje da je karijeru započeo u pornićima, bivši guverner Kalifornije srami se činjenice da je, kao mladić, pozirao za gej časopis ‘After dark’. Sedamdesetih godina objavljene su 22 njegove fotografije u tom časopisu.

Koristio je steroide

Koristio ih je sedamdesetih godina, dok anabolički steroidi još uvijek nisu bili zabranjeni – rekao je tada.

Kasnije je priznao da je koristio steroide, ali je rekao da se ne kaje zbog toga.

Plastična operacija

Urađena mu je genoplastika, odnosno operacija kojom se donja vilica pomiče unazad.

Ljubav prema automobilima

Arnold Švarceneger je zaslužan za to što obični ljudi smiju da voze ‘Humvije’. Vojna vozila nisu bila dostupna građanima sve dok kompanija koja ga je proizvodila nije poklekla pod njegovim uveravanjem i napravila i verziju za ‘obične smrtnike’.

Voli meso

Omiljena hrana mu je biftek, pošto je godinama konzumirao velike količine proteina zbog treninga. ‘Arnoldovo pravilo’ na stranici Bodybuilding.com glasi: ‘Ako želite da se napucate, dnevno morate da pojedete gram mesa za svaku funtu telesne težine’.

Najdraža uloga

Pomislili biste da su mu omiljeni ‘Terminator’, ‘Predator’ ili neki drugi akcioni film, ali je u jednom intervjuu rekao da mu je omiljeni ‘Policajac iz vrtića’.

Nije slušao kritičare

U jednom intervjuu Arnold je s ponosom rekao da je ušutkao sve koji su ga kritikovali na početku karijere.

Zamalo nije postao Terminator

Džejms Kameron uopšte nije htjeo da on bude Terminator. Bila mu je namenjena uloga Kajla Risa. Nakon što su pročitali scenario i napravili nekoliko probnih snimki, Arnold je zamolio Lamerona da mu dopusti da zaigra Terminatora. Pobunio se, pošto je Ris bio zamišljen kao glavni heroj, a Terminator je jedva imao nekoliko rečenica teksta.

“Veruj mi”, rekao je Švarceneger i tako dobio ulogu Terminatora. Ostalo je istorija.

Pratite nas:
Milić Vukašinović
Kim Kardašijan nika