PočetnaAktuelnoAstrologija otkriva zašto je došlo do kraha ljubavi Nine Badrić: Evo šta je njena najveća slabost

Astrologija otkriva zašto je došlo do kraha ljubavi Nine Badrić: Evo šta je njena najveća slabost

Njezin snažni glas u pjesmama vjerno opisuje snagu žene i emocija, od zaljubljenosti do boli. Riječi njezinih pjesama odražavaju i njezine stavove i poruke koje želi da drugi čuju. Zato uvijek treba odabrati pjesmu sa snažnim tekstom, sa pričom. Poput terapeuta može dati publici definiciju jednog ljubavnog odnosa i uloga u toj vezi.

Privatno, Nina Badrić još uvijek mora raditi na sebi da dostigne toliko željenu emocionalnu sigurnost i osjećaj identiteta. Još uvijek poput djeteta žudi postići ono čime će se ponositi i na što će njoj najbliži ljudi biti ponosni. To obično proizlazi iz dječijih misli i potrebe dokazivanja roditeljima koji su imali različiti pristupu djetetu i čija je porodična slika bila dinamična.

Ninina slabost je što još uvijek ne zna procijeniti ljude, pa odabire za sebe ”krive”. Stres i napetost uzrokuju joj emocionalne probleme i glavobolje (migrene). Njome često upravljaju impulsi, ne voli slušati savjete, radije djeluje prenagljeno i čini greške.

Povodi se za instinktima i osjećajima. Odluke donose brzo, a unutrašnji nemir je tjera na stalni pokret i aktivnost. Humor je neobičan, puno kaže u afektu, što kasnije požali. Ljubavne afere i brak završe ”nesretno”.

Voli brzu vožnju automobilom. Nina ima optimizam, velikodušnost i ljubaznost, duboko poštovanje prema svim živim bićima. Naglašena je simpatija prema ljudima drugih kultura, strancima i starnim zemljama. Svoju inteligenciju koristi za nadmetanje sa drugima, pa je tako među najboljima u poslu kojim se bavi. Rad sa mladima i sa djecom donio bi joj zadovoljstvo. Sposobna je hrabro reći istinu u lice: neko se treba usuditi ”reći caru da je gol”. U osjećajnim vezama traži prijateljstvo i intelektualno zajedništvo. Partner treba biti stimulativan seksualno i intelektualno. Lako govori o osjećajima, no romantične trenutke zna sa pričom pokvariti. Uživa kada joj se partner divi. Pozitivno stimulira i ohrabruje prijatelje. Lako zarađuje novac i voli se pogađati i cjenkati.

Pratite nas:
Oporavak pjevača id
Vrijednost oko 20.00