PočetnaAktuelnoAstrolozi se bave trudnoćom Aleksandre Prijović: Hoće li Brena i Boba dobiti unuku ili unuka?

Astrolozi se bave trudnoćom Aleksandre Prijović: Hoće li Brena i Boba dobiti unuku ili unuka?

Pjevačica Aleksandra Prijović u drugom je stanju i sa svojim suprugom Filipom Živojinovićem čeka prvo dijete.Astrolog Dušan Veličković otkrio je da će u njenom slučaju biti „prvo, pa muško“, kao i da će joj majčinstvo pasti mnogo teže nego što misli.

– Prijovićeva je Djevica u horoskopu, a položaj Mjeseca i Venere za taj znak u maju, koji je iza nas, govore mi da je upravo u tom mjesecu i zatrudnjela. Tačnije, zatrudnjela je nekoliko dana prije svadbe. Uran, koji je tada vladao njenim znakom, pokazuje da će gotovo sigurno roditi muško dijete. Kako je svaka njena planeta u harmoniji sa drugim planetama, jasno je da je trudnoću željno iščekivala i da za nju nije bila iznenađenje, već ostvaren san – ističe Veličković i objašnjava da će majčinstvo mladoj pjevačici prve godine teško pasti.

– Iako je trudnoća željena sa obje strane, početak 2019. za bračni par Živojinović biće više nego težak. Dolazak bebe uzdrmat će njihov skladan odnos, a to je nešto što svakako ne očekuju. Škorpija koja preovladava svim Aleksandrinim planetama govori o njenom čvrstom stavu da postane najveća balkanska zvijezda. U majčinstvu će mnogo uživati, ali će je nervoznom činiti što joj karijera stoji u mjestu. Zbog toga će napraviti više od četiri godine pauze nakon što rodi drugo dijete. Kako vidim, Filip će imati velikog udjela u svemu, brinut će o djetetu možda i više nego ona i olakšaće svojoj supruzi mnogo toga – kaže astrolog koji ističe da će Prija imati bar tri sina, izjavio je Veličković za “Alo”.

– Prijovićeva u petoj kući ima planetu Uran koja će joj uvijek donositi nešto neočekivano. Tako će kroz nekoliko godina, kada bude na vrhuncu, roditi dijete bez ikakvog planiranja. To će opet biti sin i, kako vidim, ona će biti majka bar tri dječačića. Oni će biti njena snaga, a najveće uspjehe u karijeri doživjet će kada joj djeca malo odrastu – zaključuje Veličković za VIP.

Pratite nas:
Smrtni slučaj u por
Neda Ukraden ima 67