PočetnaAktuelnoAvu Karabatić izbacili iz stana: Lažu, ključ je i dalje kod mene

Avu Karabatić izbacili iz stana: Lažu, ključ je i dalje kod mene

Srbijanska štampa bruji o tome kako su 30-godišnju Avu Karabatić stanodavci izbacili iz stana koji se nalazi u centru Beograda jer nije mogla platiti stanarinu za posljednja dva mjeseca, kao ni režije.

– Avi je puno značilo to što stanuje u centru i zato se trudila zadržati taj stan iako ju je koštao gotovo 3.700 kuna. To nije mala suma novca za nju. S obzirom da nema stalan posao, uvijek je uspijevala zaraditi novce za stanarinu i račune. Međutim, koliko čujem, ona vlasniku stana duguje novac za rujan i listopad i zbog toga mu se nije htjela javiti na telefon – rekao je prijatelj najmodavca za Kurir.

Dodao je kako je najmodavac Avi uporno slao poruke, ali je ona svaki put odgovarala kako trenutno nije u Beogradu, da će mu dati novac čim se vrati i tako u krug.

Ava je u stanu skupila gomilu neplaćenih računa za prethodna tri mjeseca, na što je najmodavac poludio.

– Odmah je Avi poručio da što prije dođe, pokupi stvari i napusti stan. Pokušala ga je uvjeriti da ju ne izbaci na ulicu, ali nije popustio. U sljedećih nekoliko dana Ava će definitivno morati odseliti u neki drugi kraj grada, vjerojatno u jeftiniji stan – piše u nastavku izjave najmodavčeva prijatelja.

– Laž je da su me iselili. Ključ je još kod mene – rekla nam je Ava. Tvrdi da je postala žrtva ne tako rijetkih prepucavanja srbijanskih tabloida, ali ne želi ih tužiti.

– Ne vjerujem u sudstvo, a i smucanje po sudovima predstavlja mi malograđanštinu – ustvrdila je Ava.Da stvar bude bolja, istaknula je da joj publicitet pomaže.

Za stan u centru Beograda, za koji uvjerena da si oni koji smišljaju laži o njoj ne mogu priuštiti, kaže da redovno plaća i stanarinu i režije, za razliku od ostalih, kako kaže, Balkanaca.

– Ne poznajem čovjeka koji nije bar jednom zakasnio s plaćanjem, na primjer računa za vodu, a ja, koja sve redovno plaćam, ispadam kao iznimka – zaključila je Ava.

Pratite nas:
Rialda otkrila odnos
Keba otkrio porodič