PočetnaAktuelnoAzra Đulović iako ljuta na Halida, obratila se Sonji Bašić: Šta radi porodična žena u krevetu oženjenog muškarca, a drugi put pažljivo biraj ljubavnika!

Azra Đulović iako ljuta na Halida, obratila se Sonji Bašić: Šta radi porodična žena u krevetu oženjenog muškarca, a drugi put pažljivo biraj ljubavnika!

I ne stišava se afera oko Halida Muslimovića! Njega je nedavno za nasilje optužila Sonja Bašić iz Australije.

Kobne noći vraćala se, kako je ispričala, s Halidom iz Kozarca u Banja Luku. Tokom svađe ona je između ostalog, kazala je, tražila od Muslimovića da joj vrati dug što je razbijesnilo “Čuperka” pa je, bar tako Sonja tvrdi, on nasrnuo na nju. I počeo je udarati…

– Cijeli Balkan i cijela Australija zna da smo mi u ljubavnoj, a ne u poslovnoj vezi. Za to imam mnogobrojne slike i snimke kao dokaz. On meni duguje novac ne zato što smo radili zajedno već zato što sam mu pomagala da opstane i oko njegovih kredita i školovanja njegove djece kojoj sam slala novac. Pretukao me je kada sam mu tražila da mi vrati dug, dobila sam 14 ili 15 udaraca i ne mogu da vjerujem da on uopće tvrdi da sam bila pijana. Da je to istina sigurno bi mi uradili neku toksikološku analizu kad sam otišla na pregled u bolnicu u kojoj je sa mnom bila i moja advokatica, ali nisu – kazala je Bašić.

S druge strane Muslimović ističe da Sonja sve izmišlja. Laže, nastavlja on, da ju je tukao. Halid s druge strane naglašava kako je ona te večeri bila pijana, da ga je maltretirala, izlazila iz auta, “padala k’o kruška”, koliko je bila pijana…

Priča oko njegovog nevjerstva i “obračuna” s Sonjom, našla je svoje mjesto i na profilima brojnih Muslimovićevih kolega. Danas je svoj stav o “aferi Muslimović-Bašić”, na svom Facebook profile, dala I Halidova kolegica Azra Đulović.

Ona je u Halidovom životu “specifična” i zbog toga što je i nju ranije prevario, istina ne baš kao Sonju, no nikada se nije pojala pjevačeve reakcije. Čak više, koristila je svaki mogući trenutak da ga javno prozove u medijima ili na društvenim mrežama koje koristi.

– Halida ne gotivim, to je odavno poznato! Uvijek sam bila realna i surovo iskrena, kao što ću biti i sada! Ne opravdavam nasilje nad ženama (ako je uopšte došlo do toga), ali se pitam šta je ova žena radila sa oženjenim čovjekom, zašto prije nije razmišljala o njegovoj supruzi, djeci… Zašto se nije opasuljila nakon “par hiljada” “uloženog novca”, nego tek sada nakon navodne trogodišnje veze i “batina”!  Šta radi porodična žena u krevetu oženjenog muškarca? Pitanje je sad? Sramota me tvoje sramote – napisala je Azra i Sonji uputila još jednu poruku: “Drugi put pažljivo biraj ljubavnika!”.

Pratite nas:
Potresna ispovijest
Šok na nastupu Šab