PočetnaAktuelnoAzra Đulović ne preza ni od čega: Objavila prepisku sa kolegom Arminom Mešanovićem, i on u šoku kada je vidio

Azra Đulović ne preza ni od čega: Objavila prepisku sa kolegom Arminom Mešanovićem, i on u šoku kada je vidio

Azra Đulović ne samo da je, kako komentiraju brojne njene kolege i fanovi, jedna od profesionalnijih pjevačica na estradi, već i među rijetkima koja ne preza ni od čega. Ono što joj je na umu, to i na drumu. Baš tako se može reći za popularnu Zeničanku.

Oni koji je prate na društvenim mrežama uvjerili su se u to. Ne samo o estradi, Azra na svojim profilima otvoreno, bez dlake na jeziku, piše o svim atuelnim dešavanjima, ne strahujući hoće li i kakve reakcije izazvati njen post. Često kritikuje pojedine kolegice, ali i kolege.

-Ma, da hoću mogla bih puno toga goreg napisati i mnoge bi zaboljela glava. Ali čuvam to, neka se nekad nađe – jednom prilikom nam je kazala Azra.

U dobrim je odnosima sa većinom kolega. S nekima poput Halida Muslimovića, ne bi se voljela sresti ni u putu. Ili bolje reći ne bi oni s njom jer ko zna u kakvom bi bili raspoloženju da im ona sve „saspe u lice“.

Armin Mešanović je jedan od pjevača s kojim je u odličnim odnosima. Nedavno su se dopisivali i Azra, bez obzira na sadržaj te prepiske, istu je objavila na Facebooku.

-Ma, znao sam da je pozitivno luda, ali toliko… – kroz smijeh nam govori jedan njen kolega.

Naime, Azra i Armin su pisali o tome hoće li se i kada on oženiti. Na njegov odgovor o ženidbi Azra je reagirala smijehom, ali mu i zaprijetila da će sve objaviti na Facebooku. Armin se nije bunio. Čak više…

Evo kako izgleda dio njihove prepiske…

 

 

Pratite nas:
Uskoro rijaliti Ace
Sjećate li se Šehe