PočetnaAktuelnoAzra Husarkić napravila haos u studiju: Prepucavanje žirija „Zvezda Granda“ zbog lijepe Tuzlanke

Azra Husarkić napravila haos u studiju: Prepucavanje žirija „Zvezda Granda“ zbog lijepe Tuzlanke

Azra Husakrić, prelijepa mlada Tuzlanka, naprosto je svojim glasom ali i izgledom fascinirala žiri „Zvezda Granda“. Azra je naprosto blistala svojom ljepotom, atraktivnim izgledom…

Ova mlada pjevačica otpjevala je dvije pjesme i to „Majci“ prelijepu pjesmu Hanke Paldum i „Jedini čovjek“ Branke Stanarčić.

Tako je dobro pjevala da je odmah dobila svih sedam glasova od strane žirija.

S obzirom na to da je imala maksimalan broj bodova, Azra je morala izabrati koga će od članova žirija za mentora. S obzirom na to da su svi prepoznali njene kvalitete, počela je utrka žirija koji su pokušavali svojim više nego dobrim komentarima da još više osvoje njene simpatije.

Na kraju je Azra za mentora odabrala Anu Bekutu.

-Uz svo uvažavanje svih vas koje jako poštujem, cijeneći vašu karijeru i sve što ste do sada napravili, ipak ću izabrati Anu – kazala je Azra kojoj je prišla Bekuta i izljubila je od sreće jer se baš za nju opredijelila.

-Ako mene izabereš, a vjerujem da hoćeš, bit će mi drago i sigurna sam da ću od tebe napraviti još bolju pjevačicu – kazala je Ana prije nego je Azra odlučila koga će od njih za svog mentora tokom takmičenja.

Prepucavali su se svi, a ponajviše Jelena Karleuša. Ona je, hvaleći Azru, govorila kako ona mora kao mlada djevojka da promijeni žanr odnosno da se opredjeli za komercijalnu muziku. No s takvim komentarima nisu se složili Dragan Stojković Bosanac, Snežana Đurišić, Enes Begović…

-Ja sam siguran kada bi mene izabrala za mentora da bih te sigurno odveo do finala – kazao joj je Enes Begović.

Dijele isto mišljenje odnosno da će Azra, bez obzira što ne pjeva komercijalnu muziku, uspjeti sa takvim pjesmama jer će se stare, narodne pjesme uvijek pjevati te da Azra ne treba mijenjati repertoar. Ubijeđeni su da, bez obzira kakve pjesme pjevala, ona može i – uspjet će na estradi.

 

Podijeli

Pratite nas:
Evo šta je Amina tr
Božo Vrećo iskreno