PočetnaShowbizBali-beg se bori s depresijom: Popularni turski glumac odlučio se povući iz javnosti

Bali-beg se bori s depresijom: Popularni turski glumac odlučio se povući iz javnosti

Osjećam se depresivno. Treba mi odmor i svakako me u skorije vrijeme nećete vidjeti da radim, poručio je Burak Özçivit (33), domaćoj publici poznatiji kao Bali-beg iz serije ‘Sulejman Veličanstveni’.

Naime, turski mediji pišu kako je omiljeni glumac u posljednje vrijeme neprepoznatljiv, a kao uzrok spominju takozvani ‘sindrom sagorijevanja’.

Njegovom lošem stanju navodno su pridonijeli i poslovni neuspjesi te obiteljska drama povezana s bolesti njegovog punca pa je odlučio stati ‘na loptu’. Planira se oporaviti u društvu supruge koja mu je najveća podrška.

Inače, glumac je u braku s kolegicom Fahriye Evcen (31), a upoznali su se i zaljubili prije pet godine na snimanju serijala “Çalıkuşu” (Ptica pjevica). Vjenčali su se 29. jula prošle godine.

Zaručili su se na proslavi njegovog 32. rođendana, krajem decembra 2016., a dva mjeseca poslije par je priredio obiteljsko slavlje u njemačkom gradu Solingenu, gdje je glumica tursko-čerkeskih korijena i rođena.

Vjenčali su se 29. lipnja prošle godine u palači Sait Halim Paşa Yalısı, na europskoj obali Bospora u istanbulskoj općini Sariyer, pod neviđenim mjerama osiguranja od paparazza i ostalih znatiželjnika.

Pratite nas:
Indira Levak se prov
Angelina Jolie izgub