PočetnaAktuelnoBeba stiže u martu, Brena nestrpljiva: Balkanska zvijezda savjetuje Priju, a za unuče kupuje li kupuje

Beba stiže u martu, Brena nestrpljiva: Balkanska zvijezda savjetuje Priju, a za unuče kupuje li kupuje

Lepa Brena ne može da dočeka mart, kada će se pjevačica Aleksandra Prijović poroditi i na svijet donijeti njeno prvo unuče. Kako ističe, ovo je vrijeme kada bi, po njenom mišljenju, mlada Prija trebalo da “okači mikrofon o klin” i u potpunosti se prepusti čarima drugog stanja, što je ova svakako poslušala.

-Iskrena da budem, to je njena odluka. Ali ja ne volim da vidim žene na sceni koje igraju i pjevaju, a imaju već veliki stomak i stalno se vrte u nekim suknjama. To je vrlo specifičan odnos gdje nosite dijete u sebi. Mislim da za malo ozbiljnije trudnoće ipak nije to u redu – kaže Brena, koja rado savjetuje Aleksandru kada joj ona to zatraži.

Balkanska zvijezda je sigurna da će Aleksandra i Filip biti divni roditelji dječaka.

-Filip je oduvijek bio jedan razuman i veoma ozbiljan momak, koji sad već ima i dosta godina. Sa radošću smo prihvatili vijesti. Boba je prvi saznao, on je javio svima nama. Svi smo plakali. I sada dok pričam dođe mi da zaplačem. To je jedna vrlo nekontrolisana emocija. Ja ne znam kako ću dočekati mart kada će se Aleksandra poroditi. To je najlepša vijest koju smo mogli da primimo u ovim godinama. Mislim da je logično da dobijemo unučiće – smatra ona.

Ime koje je u planu još uvek ne otkriva, ali zato priznaje da za unuče kupuje li kupuje!

-Kupujemo. Kao i uvijek ćemo pretjerati. Gdje god ko ode, on kupuje stvari za dijete. Kada bi Aleksandra rodila i dvoje djece, tolike stvari ne bi uspjela da im obuče. Svašta smo pokupovali – rekla je kroz osmijeh.

S druge strane, kada je mlađi sin Stefan u pitanju, Brena misli da još uvijek nije vrijeme za potomstvo.

-Nemojte, molim vas. Rano je. Naši muškarci ne treba da se žene prije 30. godine. Imati dijete nije posljedica intimne veze, da ne kažem nešto drugo. Imati dijete je velika odgovornost. Mora da se bude prema svakom živom biću odgovoran, a prema djetetu još više. To je nešto gdje morate biti ozbiljni i da to ozbiljno shvatite – kaže Brena.

 

 

 

 

 

Pratite nas:
Urnebesno: Pitali sm
Drama se nastavlja: