PočetnaAktuelnoBez ijedne vlastite pjesme Benjamin Kličić ruši sve rekorde na nastupima: Nakon Srebrenika, u Kelnu ga publika željno očekuje

Bez ijedne vlastite pjesme Benjamin Kličić ruši sve rekorde na nastupima: Nakon Srebrenika, u Kelnu ga publika željno očekuje

Benjamin Kličić je jednostavno fenomen na regionalnoj estradi.

Ovaj mladi i izuzetno talentirani pjevač narodne muzike bez ijedne snimljene vlastite pjesme, u pravom smislu riječi, ruši sve predrasude i barikade na estradi. On je tipičan primjer da se upornim i profesionalnim radom za veoma kratko vrijeme može postići veliki uspjeh,a li i opovrgao tvrdnje da se samo sa vlastitim hitom može napraviti posao.

Tako je Benjamin na nedavnom nastupu u popularnoj bh. diskoteci „Galaxis“ u Srebreniku  pokazao sav svoj talenat i umijeće, a prepuna diskoteka je bila samo još jedna potvrda da je ovom izuzetno talentiranom pjevaču zagarantovan uspjeh.

Nakon „Galaxisa“ Benjamina Kličića čeka još jedan nastup. Ovaj put bit će to 25.septembra, 2021. godine u njemačkom gradu Kelnu, a na adresi „HÖHENHAUS“, Auf dem Flachsacker 2, 51061 Köln.

I za ovoj Kličićev nastup vlada veliko interesovanje, tako da nema sumnje da će i ovaj put Benjamin napraviti muzički lom.

Bato Šišić

Pratite nas:
Danis Tanović ima c
Nakon borbe sa tešk