PočetnaAktuelnoBijesni napustili slavlje: Javna svađa Taje Savić sa mužem

Bijesni napustili slavlje: Javna svađa Taje Savić sa mužem

Pjevačica Danijela Karić i njen dugogodišnji partner Ivan Mileusnić, zavjetovali su se na vječnu ljubav, pa su izgovorili sudbonosno “da”, a njihovom slavlju prisustvovali su mnogi estradni gosti.

Kako mediji prenose, a iza kulisa se svašta dešavalo. Naime, opštenarodno veselje nije moglo da prođe bez skandala, pa je tako pjevačica Tanja Savić sa proslave otišla neraspoložena jer se posvađala sa suprugom Dušanom Jovančevićem.

– Na Danijelinom vjenčanju pjevali su brojni pjevači i pjevačice. Svakako je jedna od najveselijih bila Tanja, koja se provodila sa suprugom Dušanom Jovančevićem. Međutim, pred kraj slavlja je došlo do koškanja. Savićeva je pjevala i bila dobro raspoložena, pa je u međuvremenu privukla pažnju jednog uglednog gospodina, koji nije skidao pogled s nje. Kako je pjevačica sjedila nedaleko od njega, nije mogla, a da mu se ne nasmije i zahvali na brojnim komplimentima koje joj je uputio, ali i na pozamašnom bakšišu, koji je dao dok je pjevala. Naravno, to je odmah počelo da smeta njenom mužu, priča izvor, piše Telegraf.

Kako se dalje navodi, Tanjin suprug više nije mogao da podnese da mu nepoznati muškarac mjerka ženu na njegove oči, pa ju je izveo da na brzinu porazgovaraju.

– Dušan je u jednom trenutku mahnuo Tanji i pozvao je da izađu napolje. Kad su izašli ispred vile, vidjelo se da je Jovančević bijesan i da sve vrijeme viče na pjevačicu. Tanja je bila šokirana njegovim nastupom, pa je sve vrijeme pokušavala da mu ukaže na to da on samo umišlja da se njoj nepoznati momak nabacuje. Govorila je mužu: “Smiri se, ne trebaju mi nikakve scene i skandali! Hajde da se vratimo unutra.” Međutim, svađa je trajala čitavih 15 minuta, nakon čega se par neraspoložen vratio u salu, a kad su krenuli kući, jasno se vidjelo da su ljuti jedno na drugo, objašnjava sagovornik.

Pratite nas:
Nakon dva i po mjese
Cucin život sa Šab