PočetnaDijasporaBila je najveća ljubav Tošeta Proeskog: Evo gdje je i šta radi Andrijana Budimir

Bila je najveća ljubav Tošeta Proeskog: Evo gdje je i šta radi Andrijana Budimir

Andrijanu Budimir je javnost upoznala kao dugogodišnju djevojku pokojnog Tošeta Proeskog, a zajedno su bili od 2001. do 2004. godine. O tome koliko je njihova ljubav, zapravo, bila jaka možda najbolje svjedoči činjenica da su se tri godine kasnije, a na pjevačev rođendan pomirili. No, Toše je 16. oktobra te iste godine poginuo u saobraćajnoj nezgodi, a Andrijana se zbog ogromnog pritiska povukla iz medija.

No, sada je ponovo došla u centar interesovanja javnosti, a razlog za to je prilično neobičan. Naime, Andrijanu zovu “čelična lady” i to zbog toga što ruši tabue i pomijera granice u svijetu sporta, te će, kako pišu mediji, biti na čelu muške rukometne reprezentacije Makedonije. Osim toga što je uspješna na poslovnom planu, Andrijana se može pohvaliti i skladnim porodičnim životom, a od 2013. godine je u braku s ugosteteljem Johanom,  s kojima ima sina Maksima.

– Jako sam sretna i već sada predviđam da će Maksim biti budući rukometaš kluba “Metalurg” i budući reprezentativac naše prelijepe države – izjavila je ona u jednom od intervju.

Pratite nas:
Ćiro Blažević: Pl
Amra Halebić uputil