PočetnaAktuelnoBila je to noć za pamćenje: Kako su Halid Bešlić i Prljavo kazalište napravili pometnju u Štuttgartu?

Bila je to noć za pamćenje: Kako su Halid Bešlić i Prljavo kazalište napravili pometnju u Štuttgartu?

Još jednim održanim koncertom u Njemačkoj, Halid je Bešlić je potvrdio svoju neprikosnovenost na regionalnoj estradi kao jednog od najpopularnijih pjevača i pjevač čije ime je garancija za prepune dvorane.

A, Halid upravo to i radi posljednjih godina, svoje nastupe veže samo za velike dvorane koje mogu da prime više hiljada posjetilaca. Tako je bilo i na nedavno održanom koncertu u njemačkom gradu Štuttgartu,a u organizaciji renoimirane koncertne agencije „Big Events“ čiji vlasnik je Brane Ivić.

Brane i njegov mnogobrojni tim saradnika i prijatelja još jednom su potvrdili činjenicu da su jedinstveni i izuzetno profesionalni po pitanju organizacije koncerata velikih estradnih regionalnih zvijezda.

I ovaj kokncert je protekao u izuzetnoj atmosferi bez obzira na veliki broj posjetitelja, njih nekoliko hiljada, nije se desio ni jedan incident koji bi mogao da baci barem i najmanju mrlju na ovaj muzički spektakl.

Pored Halida te večeri publiku su svojim velikim i neprolaznim hitovima zabavljali i članovi popularne zagrebačke grupe Prljavo kazalište koja je njihovim neprolaznim hitovima publiku bacala u trans.

Kako članovi „Prljavaca“ isto tako i Halid Bešlić imali su samo riječi hvale za organizatora i publiku, a Brane Ivić i ovaj put bio je sretan što je sve proteklo u najboljem redu, a posebno je bio ponosan na njegov tim ljudi.

-Sretan sam što je sve proteklo u redu, a s druge strane presretan što sam i sam mogao uživati u neprolaznim hitovima Halida Bešlića i Prljavog kazališta – kazao nam je Ivić.

Bato Šišić

Pratite nas:
Promoviraju vjerske
Pjevač brutalno pre