PočetnaAktuelnoBIO JE PONOSAN NA NJIH: Ovo su kćerke Džeja Ramadanovskog, jedna je udata za pjevača, a mlađa je ovo naslijedila od oca

BIO JE PONOSAN NA NJIH: Ovo su kćerke Džeja Ramadanovskog, jedna je udata za pjevača, a mlađa je ovo naslijedila od oca

Džej Ramadanovski preminuo je u 56. godini u stanu na Dorćoli u Beogradu, a iza njega su ostale dvije kćerke koje je dobio sa bivšom suprugom Nadom.

Njegova starija nasljednica Ana udata je za pjevača Adila Maksutovića, dok se Džejeva druga kćerka Marija rijetko pojavljuje u javnosti.

Marija se ne bavi javnim poslom, završila je školu za negu ljepote, u čemu ju je otac podržao. Ona je uspješna u svom zanimanju i šminkala je mnoge poznate ličnosti.

Džej je jednom prilikom istakao da je Marija naslijedila ljepotu od majke, dok je karakterom više na njega. Njegova nasljednica ima talenat na oca i odlično pjeva, a da li će u nekom trenutku odlučiti da pokori muzičku scenu ostaje da vidimo.

Podsjetimo, Džeju je pozlilo u njegovom stanu na Dorćolu, gdje je bio u strogoj izolaciji zbog korona virusa, te je ekipa Hitne pomoći ubrzo stigla na lice mjesta i započela reanimaciju, međutim, uprkos svim naporima ljekara, on je preminuo.

Inače, Džej je prije tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu.

Podijeli

Pratite nas:
Baš u nedjelju je p
Ovako je govorio Ram