PočetnaAktuelnoBio je slatki dječak, navukao se na drogu, a sad je opet ‘zdrav’

Bio je slatki dječak, navukao se na drogu, a sad je opet ‘zdrav’

Macaulay Culkin svima je poznati kao preslatki plavi dječak iz popularnog filma ‘Sam u kući’. Rana slava donijela mu je bogatstvo zbog kojeg je postao ovisnik o heroinu, a čini se da se napokon izvukao iz pakla droge.

Iako se ne voli pojavljivati u javnosti, Macaulay Culkin (38) jučer je prisustvovao na dodjeli ‘American Music Awardsa’. Macaulaya je  popularizirala uloga Kevina u filmu ‘Sam u kući’ 1990., a s 15 godina blokirao je svoje bogatstvo vrijedno oko 17 milijuna dolara.

Rana glumačka karijera donijela mi ju veliku slavu te poveći iznos na računu zbog kojeg je postao dugogodišnji ovisnik o heroinu na kojeg je trošio tisuće i tisuće dolara, prenosi 24 sata.

– Toliko sam bogat da mogu cijelo vrijeme sjediti s palcem u dupetu i gledati televiziju, a i dalje bih imao dovoljno novca za fakultet moje djece – izjavio je jednom prilikom Macaulay Culkin unatoč tome što još uvijek nije postao otac.

Nakon propalog braka s Rachel Miner (38) s kojom se razveo 2002. i osmogodišnje veze s glumicom Milom Kunis (35), Culkin je od ljeta prošle godine u vezi s američkom glumicom Brendom Song (29) iako se s njom nije pojavio na dodjeli nagrada.

– Izgleda sretno i zdravo – samo su neki od komentara poznatih nakon jučerašnje dodjele ‘American Music Awardsa’. Čini se kako se Macaulay napokon oporavio od pakla heroina i antidepresiva koje je najviše uzimao nakon prekida s glumicom Milom Kunis.

Pratite nas:
Tragedije koje su tr
Ne trebaju joj plast