PočetnaAktuelnoBio je to lom kakav publika ne pamnti: Viki na nastupu u Italiji doživjela šok! U pomoć pritrčao Jasko, muzičar mladog pjevača Benjamina Kličića

Bio je to lom kakav publika ne pamnti: Viki na nastupu u Italiji doživjela šok! U pomoć pritrčao Jasko, muzičar mladog pjevača Benjamina Kličića

Nakon popuštanja epidemioloških mjera, u Italiji tačnije u blizini Venecije, za sve ljubitelje dobre pjesme i zabave  bio je znaku Viki Miljković i Benjamina Kličića. Oranizator i domaćin ovog mega koncerta bio je Huso Brković iz Tešnja zajedno sa suprugom Eminom i njihovim kćerkama, kao i poslovni partner tu večer Mirnes Omerović.

Slobodno se može reći, da su Viki i Benjamin zapalili koncertnu dvoranu, a publika je istinski uživala. Izmješale su se generacije, ali niko na to nije obraćao pažnju jer svi su željei samo jedno, da se vrate starom načinu života.

-Poziva je bilo zaista mnogo, rezervacije sam morao da otkazujem,đ jer još uvijek u Italiji postoji određen broj kada su u pitanju posjetioci, ali on se iz sedmice u sedmicu mjenja i to nabolje – rekao nam je Huso.

Viki je po običaju bila izuzetno raspoložena prije samog početka,pa i tokom probe, ali onda se desilo nešto što je horor za svakog pjevača i muzičara.

Naime, klavijatura njenog supruga Tašketa je tu noć, iz ko zna kojih razloga, otkazala poslušnost. Viki je u momentu doživjela šok jer je vidjela samo katastrofu odnosno kako izađi pred publiku. U jednom momentu čak nam se učinilo da je i suzu pustila.

-Nikada, ama baš nikada nam se ovo nije desilo, odnosno meni, ali u svemu ima prvi put – rekao nam je Taške.

Ipak u pomoć je priskočio muzičar Jasko, iz tima Benjamina Kličića, koji je pritekao u pomoć Tašketu, pa su njih dvojica na Jasminovoj klavijaturi bili muzička podrška za Viki.

Viki prije početka pjevanja obajsnila publici o čemu se radi, ali kao pravi profesionalac odlično je odradila posao. Na kraju od sreće nije znala šta će sa sobom.

-Ovo je zaista bila stresna situacija za mene. Vidjela sam samo katastrofu, ali dragom Bogu hvala sve se zaista dobro završilo. A, publika je bila fenomenalna – rekla nam je Miljković.

Za njom ništa manje nije zaostajao ni mladi Kličić koji svakim novim nastupom samo potvrđuje da je pred njim velika i ozbiljana karijera pjevača.

Mnogobrojna publika željela se slikati sa njima dvoma, a na kraju su svi zadovoljni otišli svojim kućama. Jedan od posjetitelja, Ramiz iz Teslića je u jednom momentu ušao u bekstejdž u donio punu tacnu pića, jednostavno da se i na taj način zahvali pjevačima i muzičarima na odličnoj zabavi.

Nesumnjivo je da će publika u tom dijelu Italije zadugo, po dobrom pamtiti ovaj nastup Viki i Benjamina.

Sutradan se Benjamin sa Jasminom vratio u Sloveniju, a Viki, Taške i njihov sin Andrej su prije povratka za Beograd otišli u Veneciju na kafu.

Bato Šišić

 

Pratite nas:
Imam aferu sa 22 god
Amela Zuković otkri