PočetnaAktuelnoBio je u centru skandala zbog razvoda poslije samo 5 mjeseci: Dado Polumenta sada trpi prozivke zbog braka sa ženom koja nije njegove vjeroispovijesti

Bio je u centru skandala zbog razvoda poslije samo 5 mjeseci: Dado Polumenta sada trpi prozivke zbog braka sa ženom koja nije njegove vjeroispovijesti

Dado Polumenta važi za jednog od popularnijih pjevača, a  tokom karijere pratili su ga brojni skandali i afere. Njegov privatan život privlači pažnju javnosti, a svi ga prozivaju jer je u braku sa ženom koja nije njegove vjeroispovijesti.

Pjevač pokušava da vodi miran život sa manekenkom Ivonom Ivković sa kojom ima dvogodišnju kćerku Aleu.

-Samo je jedan Bog  – napisao je Polumenta na Instagramu ispod fotografije iz porodičnog albuma na kojoj je sa izabranicom i njihovom mezimicom.

Iako mnogi hvale Ivonin izgled, ima i onih koji na vrlo ružan i primitivan način komentarišu njihovu zajednicu, zato što njih dvoje nisu iste vjeroispovijesti.

Dadu takvi komentari veoma ljute, ali ne želi da to javno pokaže iako je kratkom rečenicom pokušao svima da zapuši usta.

Svakodnevno pjevač na društvenim mrežama, ne obazirući se na mrzovoljne, javno iskazuje ljubav lijepoj Ivoni i između ostalog on je napisao:

-Sa tobom ja se mijenjam iz dana u dan, sa tobom ja shvatam ko sam i šta sam, ljubavi moja jedina ti si moj svijet – piše ispod jedne slike.

Dado je od početka karijere fatalan je za mnoge žene i ljepotice raznih nacionalnosti koje ga opsjedaju u stopu.

Njemu vjera pri izboru partnerki nikada nije bila bitna.

Međutim, išao je iz krajnosti u krajnost, pa poslije vanbračne zajednice sa kontroverznom učesnicom rijalitija Anom Marijom Kikoš koju je jedna voditeljka prijavila policiji kao osobu koja je vrbovala za prostituciju i zbog koje su ga, kako je sam ispričao, povezivali sa poročnim načinom života, pjevač je stupio u vezu sa u javnosti izuzetno smirenom učiteljicom vjeronauke Selmom Mekić.

Sa Kikoševom dobio je sina Dorijana, kojeg redovno viđa i brine o njemu, a vremenom je uspio i da sa njom izgladi odnos radi dobrobiti djeteta.

Pratite nas:
Četiri godine uživ
Najveći Džejov hit