PočetnaMuzikaBit će to noć za pamćenje: Neno Murić 11. maja nastupa u Beogradu

Bit će to noć za pamćenje: Neno Murić 11. maja nastupa u Beogradu

Dobar glas daleko putuje, a odlični Neno Murić to i potvrđuje. Njegova reputacija jednog od najboljih klupskih pjevača u Sarajevu i šire, te brojni nezaboravni nastupi i zabave u njegovom bogatom muzičkom portfoliju, ali i glas o jedinstvenom vokalu Murića čuo se i do našeg najbližeg susjedstva.

To je rezultiralo pozivom za gostovanje Nene i njegovog benda 11. maja u Beogradu, u renomiranom restoranu Lavash u Beton hali. Mjesto gdje Beograđani zalaze u želji da osjete mirise i ukuse orijenta i uživaju u prezentaciji etno zvuka, gdje mogu probati savršenu inačicu sarajevskih ćevapa te osjetiti kafanski merak, iako restoran izgledom apsolutno ne podsjeća na kafanu, Neno Murić te subote obogatit će sarajevskim duhom, svojom harizmom, pjesmama i fanatastičnom atmosferom koju pravi na nastupima, a po kojoj je nadaleko poznat.

– Potrudićemo se da napravimo noć za pamćenje. Tamo izuzetno vole naš repertoar, na kojem će se uglavnom naći bosanski pop i rock, te najljepše narodne pjesme koje dolaze sa ovih prostora- kaže Neno Murić.

Vijest o njegovom gostovanju obradovala je mnogobrojne fanove u prijestonici Srbije, koji su već imali priliku da prisustvuju i uživaju na njegovim koncertima, te mu svakodnevno šalju poruke kako s nestrpljenjem čekaju svirku i druženje u Beogradu. A, da bi Neno sigurno i brzo putovao i stigao na svako odredište i nastup pobrinuo se njegov partner Ford, s kojim već više od godinu dana ima uspješnu i korektnu saradnju. Pjevač je prezadovoljan Ford Mondeom koji sada vozi.

– Uvjerio sam se da je Mondeo dobar automobil, sa karakteristikama koje mi savršeno odgovaraju. Pouzdan, snažnog motora, komforan i udoban. Svakodnevno prelazim puno kilometara, pa mi je pouzdan auto važan. Uvijek bih birao Ford, bilo da je u pitanju Mondeo ili novi Ford Focus, Fiesta. Sve sam ih probao i uvjerio se da su zaista dobri automobili- govori pjevač.

Pratite nas:
I oni se raduju dola
Ova Zeničanka je za