PočetnaAktuelnoBivša djevojka Damira Džumhura Dejana Živković poludjela zbog medija i hapšenja Vukotića

Bivša djevojka Damira Džumhura Dejana Živković poludjela zbog medija i hapšenja Vukotića

Prema njenim tvrdnjama, bez ikakvih relevantnih dokaza, mediji su naveli da je uhapšena zajedno s navodnim nevjenčanim suprugom

Manekenka poznata u našoj zemlji kao bivša djevojka Damira Džumhura Dejana Živković zatečena je zbog informacija koje plasiraju pojedini mediji vezano za hapšenje Jovana Vukotića, vođe ”škaljarskog klana”, piše Alo.rs.

Prema njenim tvrdnjama, bez ikakvih relevantnih dokaza, mediji su naveli da je uhapšena zajedno s navodnim nevjenčanim suprugom, inače vođom jednog kriminalnog klana iz Kotora, s kojim, kako ističu izvori iz njenog neposrednog okruženja, nije čak nije ni u kontaktu.

Dok izvještaji kažu da je uhapšena u Turskoj, fatalna ljepotica već mjesec provodi s prijateljima i vrijedno se sprema za put u Ameriku, gdje ide za nekoliko dana.

O tome da je već nekoliko sedmica provela u Srbiji, svjedoče njeni izlasci u jedan poznati beogradski lokal, kao i na nastup pop dive Nataše Bekvalac na “Riveru”, o čemu je svakodnevno obavještavala svoje pratioce na društvenim mrežama.

– Ovim putem želim da demantiram izmišljotine koje se plasiraju o meni, nisam bila s njim kada je uhapšen i apsolutno nemam nikakve veze s tim. Zamolila bih da poštujete moju privatnost – kazala je Živković.

Pratite nas:
Dolazi nam novi topl
Ima samo osnovnu šk