PočetnaShowbizBivša žena otkrila zašto nije htjela djecu s Michaelom Jacksonom

Bivša žena otkrila zašto nije htjela djecu s Michaelom Jacksonom

Iako se bura oko dokumentarca “Leaving Neverland” gotovo potpuno stišala, mnoge obožavatelje i dalje intrigira brak Lise Marie Presley i Michaela Jacksona. Njih dvoje vjenčali su se 1994. godine, kada su Jacksona uvelike optuživali za pedofiliju, a oko njihovog braka nastale su brojne teorije zavjere, među kojima je i ona da njih dvoje nikada nisu imali seksualni odnos.

Elvisova kći te je navode nekoliko puta demantirala, a jednom je progovorila i o tome zašto nije htjela djecu s Jacksonom, iako je on žarko htio potomstvo.

U razgovoru s Oprah jednom prilikom Lisa-Marie je rekla da je bilo pritisaka da imaju djecu te da je ona također htjela bebu, ali nije bila sigurna.

Gledala sam u budućnost i mislila sam da se nikada ne želim sukobiti s njim za skrbništvo – kazala je i dodala da se bojala njegove slave i pažnje koju je imao. Također, Jackson joj je prijetio da će je ostaviti ako ne dobiju djecu i dobiti djecu s Debbie Rowe, što se na kraju i dogodilo. Odmah nakon razvoda s Lisom Marie, Jackson je dobio djecu s nekadašnjom medicinskom sestrom.

Podijeli

Pratite nas:
Sin Edina Džeke pro
Obdukcija pokazala: