PočetnaAktuelnoBivši muž joj nije dao da vidi sina 10 godina: Tina Ivanović preživjela pravu dramu, a ovako izgleda njen nasljednik

Bivši muž joj nije dao da vidi sina 10 godina: Tina Ivanović preživjela pravu dramu, a ovako izgleda njen nasljednik

Tina Ivanović je u braku sa Zvezdanom Anđićem, sa kojim nema djece, a sa 17 godina rodila je sina Danijela Jankovića, kojeg godinama nije mogla da vidi zbog bivšeg muža.

Pjevačica svog sina nije vidjela 10 godina, a kako kaže, nikada ga se nije odrekla.

-Kada je trebalo da ga vidim, bivši suprug i njegova porodica mi to nisu dozvoljavali. Ne mogu ni sama nabrojati koliko sam puta otišla kolima do kuće u kojoj je živio, čekala ispred i nadala se da ću ga vidjeti. Jednom mi je to pošlo za rukom, otišla sam do kuće i on je vozio bicikl. Ja sam mu stavila novac u ruke i rekla da sam ja njegova mama. Sjećam se i danas njegovog zbunjenog pogleda. Ubrzo nakon toga sam otišla u Njemačku da radim, odakle sam mu redovno slala alimentaciju – ispričala je jednom prilikom za “Hello”.

Tina nije vidjela sina deceniju, a kada je porastao pjevačica je stupila sa njim u kontakt i napokon su se vidjeli. Od tada Tina sina viđa redovno o kojem i dalje finansijski brine.

Pratite nas:
Kako je Željko Joks
Ovakva je Brena bez