PočetnaAktuelnoBiznismen Osman Nuhanović organizirao veliku rođendansku feštu u Njemačkoj: Pozamašna svota eura za Harisa Kulovića i Azru Husarkić

Biznismen Osman Nuhanović organizirao veliku rođendansku feštu u Njemačkoj: Pozamašna svota eura za Harisa Kulovića i Azru Husarkić

Da polako dolazi ili je već došlo do smjene generacija na bh. muzičkoj sceni uvjeravamo se to svakodnevno, kako u BiH tako isto i u dijaspori.

I dok su prije nekoliko godina mnogi željeli da vide i gledaju pjevače srednje generacije, sada je sasvim druga situacija. Kako omladina tako i oni nešto stariji žele da vide i slušaju uživo mladu generaciju pjevača, a potvrda za to je nedavni nastup izuzetno talentiranih Harisa Kulovića i Azre Husarkić.

Njih dvoje na privatnu zabavu pozvao je Osman Nuhanović bh. biznismen iz Njemačke na proslavi njegovog 50. rođendana. Nije samo Osman kao slavljenik, uživao u glasu i pjesmama Harisa i Azre, već i njegovi mnogobrojni gosti, a među kojima je bilo i Nijemaca.

Nizali su Haris i Azra hitove njihovih popularnih kolega,a ponajviče se se pjevale pjesme Hanke Paldum, Šabana Šaulica, Šerifa Konjevića…

U jednom momentu Haris je sjeo do Osmana Nuhanovića i zapjevao veliki hit Šabana Šaulića, a tom pjesmom dirnuo  je ne samo Osmana Nuhanovića već i mnoge njegove goste, pa tako, kako domaćin isto tako i ostali nisu štedjeli eure, pa je Kulović dobio i pozamašan honorar za svoj trud.

Azra i Haris su još jednom dokazali da je došlo do smjene generacija na estradi, te da je vrijeme mladih i talentirnih pjevača došlo, a neki stariji bi trebali da se zapitaju gdje griješe i zašto polako ali sigurno nestaju.

 

 

 

Pratite nas:
Jelena Rozga na sajt
Amra Halebić poslal