PočetnaAktuelnoBorba sa zdravstvenim problemom i dalje traje: Luna Đogani pred ulazak u Zadrugu 2 preduzela drastične mjere

Borba sa zdravstvenim problemom i dalje traje: Luna Đogani pred ulazak u Zadrugu 2 preduzela drastične mjere

Blogerka Luna Đogani tokom boravka u Bijeloj kući u prvoj sezoni “Zadruge” požalila se kako joj je zbog stresa opadala kosa, te je zbog toga bila primorana da je nadogradi. Kako bi održavala frizuru, imala je mogućnost da je na luksuznom imanju posjećuje lični frizer.

Sada se odlučila na veliku promjenu. Samo dan pred početak rijalitija, posjetila je frizera i malo skratila kosu, pa ostatak slobodnog vremena iskoristila za druženje sa porodicom, koja će joj zasigurno tokom “Zadruge 2” najviše nedostajati.

-A ja, ja sam sve ono što nikada ne biste ni pretpostavili. I nisam, ama baš ništa od onog što bi se moglo reći o meni na prvi pogled. Sudar sam različitih svjetova, uporišni stub u vrtlogu vremena, samo neko ko je željan snova, istine i ljubavi. Neko ko ima svoj put i svoja pravila u suludoj borbi života – poručila je citatom Luna putem Instagrama pa dodala: “I to što ne pokazujem, ne znači da ne boli”, suočavajući se sa još jednom sezonom rijalitija u kojem je provela nekoliko najturbulentnijih mjeseci života.

Pratite nas:
Marija i Viki otkril
Šaban Šaulić se u